Rondje van… de Vierdaagsefeesten!

Voor deze editie van de Vierdaagsefeesten hebben we iets nieuws: het ‘Rondje van’. Misschien heb je het ‘Rondje van’ al voorbij zien komen op de kanalen van de Vierdaagsefeesten, want sinds eind maart lichten ze meerdere keren per week verschillende podia uit met dit concept. ​

Thema's

Met het ‘Rondje van’ kun je verschillende podia ontdekken via de plattegrond. Deze plattegrond groepeert podia op gezamenlijke of vergelijkbare thema’s zoals: Feestmuziek van nu, Hits van alle tijden, I love music, Uit je plaat, Grenzeloos genieten, Verdieping en Kids. Én het feest stopt niet wanneer de Vierdaagsefeesten eindigen! Je kunt in de nacht verder feesten in diverse kroegen en clubs. De kroegen vallen onder het thema ‘Vierdaagsefeesten draait door’ en de clubs onder ‘Vier de nacht’.

Het ‘Rondje van’ biedt je de perfecte mogelijkheid om in één oogopslag te zien welke podia jouw favoriete muziek spelen. Welke podia ga jij bezoeken tijdens de feesten? Welke hebben vergelijkbare thema’s en welke podia zullen je misschien verrassen? Of ben je van plan om rond te dwalen en van alles wat te proeven? 

Hieronder lichten we een aantal podia per thema uit. Ontdek alle podia bij de bijbehorende thema’s via de Vierdaagsefeesten-app/website en de socialmediakanalen van de Vierdaagsefeesten. Ga je mee op verkenningstocht?

Vierdaagsefeesten tips per thema

Bekijk hier het hele programma van de Vierdaagsefeesten: www.vierdaagsefeesten.nl/programma

Dit vind je misschien ook leuk...