Vierdaagsefeesten: tips voor Kids

En de kleintjes vergeten we natuurlijk ook niet! Voor de jongste feestgangers is er thema Kids, waar speciale activiteiten en optredens zijn om hen te vermaken. Van kinderdisco tot workshop djembé, en van rennen over de stormbaan tot spelen in het kindercircus. Met dit thema heb je direct het programma te pakken voor de kleine feestvierders! Wij geven alle tips voor dit thema middels 'Rondje van'. 

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

Mariënburgplein

Is de oppas zelf aan het feesten? Geen probleem! Bij Mariënburgplein is er genoeg te doen voor het hele gezin. Met voorleessessies, spelletjes en workshops beleven de kinderen de tijd van hun leven. Welkom op Mariënburgplein! 

Stadseiland Stek

Een waterbaan op het strand? Goochelaars? Vingerverf? Bij Stek kan het allemaal en is iedere leeftijd welkom. Begeef je naar de overkant van de Waal en laat je verrassen.

Waalkade Centraal

Overdag kun je je bij Waalkade Centraal heerlijk vermaken tijdens speelkwartier, waaronder op de Swiper, speciaal voor kids! Ouders ploffen op het terras en genieten van de muziek. Klinkt als een goede deal, toch!?

Smaakmarkt

Disco, karaoke, danslessen, poppenkast en bingo speciaal voor de kids. Bij Smaakmarkt kan je zomaar een hele dag vertoeven. Ouders vermaken zich met talloze bandjes en foodtrucks rondom de podia.  

Je vindt het volledige Kids programma via: https://www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/kids/