Job Lohman - BLUF.

"In mijn studententijd heb ik Nijmegen ontdekt. Na mijn studie was ik zo verliefd op de gezelligheid en reuring van deze historische stad dat ik nooit meer weg ben gegaan. Ik ben blij dat ik met BLUF. deze stad nog een stukje gezelliger mag maken."

 

"Na 25 jaar in het bankwezen en de zakenwereld te hebben gewerkt, was ik toe aan verandering. Ik hoorde uit allerlei hoeken over de wens voor een inclusieve samenleving, maar zag daar in de praktijk weinig van terug. Een inclusieve samenleving is een samenleving waarin alle mensen kunnen meedoen, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom zijn wij BLUF. foodcafé begonnen, hier krijgen deze bijzondere medewerkers de kans om te leren en te laten zien waartoe zij in staat zijn. En het allerleukste is… dat wij ook elke dag van hen leren! We leren genieten in het hier-en-nu. Als we vandaag pannenkoeken eten, dan is het vandaag feest. Zij genieten van alle feestmomentjes in een dag en niet pas als we later groot zijn."

Dat is ook wat BLUF. uniek maakt: het enthousiaste team van bijzondere medewerkers. Zij geven jou, als gast, heel graag een warm welkom. "We begeleiden hen daar waar nodig, maar laten ze vooral zelf stralen." 

"Samen met onze bijzondere medewerkers bereiden we alles zelf vers in eigen keuken. Hierdoor kunnen we makkelijk met veel (di)eetwensen en/of allergieën rekening houden. Ook zijn er genoeg lekkere vegetarische en veganistische opties. Naast dat de menukaart regelmatig wisselt, hebben we natuurlijk ook specials. Deze staan aangegeven op ons krijtbord, maar nog leuker is het om ze op te vragen bij onze medewerkers: zij vertellen je er graag alles over! Zelf ben ik erg enthousiast over ‘Hi! Tea?’. We serveren dan diverse rondes met soepje, hartige hapjes, broodjes en zoetigheden. En natuurlijk kun je onbeperkt genieten van thee!"

Het prachtige authentieke pand waar BLUF. zich in bevindt, komt uit 1905. Heb je iets te vieren, te vertellen of te presenteren? Er zijn genoeg mogelijkheden in het pand en de mederwekers staan altijd open voor een feestje! Binnen, in de heerlijke binnentuin of op locatie. Over de binnentuin gesproken; dit is echt dé parel van BLUF.! Hier kun je even ontsnappen aan de drukte van de stad. "We horen dan ook regelmatig van gasten dat ze helemaal tot rust zijn gekomen."

Bij BLUF. is iedereen welkom. "Het allerleukste vinden we de diversiteit aan mensen die bij ons op bezoek komt. Daarnaast willen we dat iedereen zich thuis voelt: de krant open, een duik in de speelgoedkast voor de kinderen, een warme kop thee of een lekker kopje koffie. Wees welkom!"

"Als laatste wil ik iedereen meegeven: maak van elke dag een feestje & kom dit feestje gezellig vieren bij BLUF.’’ – Job Lohman

BLUF.
Van Welderenstraat 95
6511 ME Nijmegen

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: