Esmé Melis en Sanne Koets – Wonder for Kids & Baby

“Vanuit onze passie voor baby- en kinderproducten kwamen we veel mooie baby- en kindermerken tegen die in onze omgeving nergens te koop waren. Daarom ontstond zeven jaar geleden het spontane idee om vanuit onze combinatie van creativiteit en retail management een kinderwinkel te beginnen. We zijn geen dromers, maar doeners”, vertellen Esmé Melis en Sanne Koets, ze hebben samen twee winkels: Wonder for Kids en Wonder for Baby.

 

“We hebben allebei vrijwel meteen onze baan opgezegd en zijn het avontuur aangegaan. In zes weken tijd hadden we een plan, pand en een naam: Wonder. Met Sannes achtergrond in de retail en de ervaring van Esmé als interieur designmanager bij Ikea, moest dat lukken. Ons productaanbod is door de jaren heen gegroeid; we startten ooit met kleding voor kinderen tot en met acht jaar en zijn inmiddels ook een tienerwinkel.”

“De schapenwol gevoerde regenlaarsjes van Enfant zijn heel populair bij kinderen en in de babycollectie zijn de merino wollen slofjes van HVID niet weg te denken. We proberen zoveel mogelijk een uniek aanbod te hebben en al onze producten zijn met liefde uitgezocht. Maar onze grootste kracht zit ‘m in onze persoonlijke benadering, service en advies! We hebben een enorme vaste klantenkring die steeds groter wordt, offline en online. We kennen veel klanten en hun kinderen bij naam en geven styling advies.”“We merken wel dat de retail het zwaar heeft, de gemiddelde klant heeft minder te besteden en dat merken veel kleine winkeliers wel. Maar: ook met een kleiner budget kun je juist bij de kleine, misschien soms wat duurdere lokale ondernemers terecht. Zij geven vaak persoonlijk en meer passend advies waardoor je iets koopt waar je veel aan hebt en je niet snel een miskoop doet.” - Esmé Melis en Sanne Koets

Wonder for Kids and Baby
Houtstraat 46
6511 JP Nijmegen

 

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer ondernemersverhalen...