Elmer Dammers - Medimee

“De producten van Medimee bieden een fantastische oplossing voor bijvoorbeeld mensen met een regelmatig medicijngebruik of voor reislustige personen die hun medicijnen compact en veilig mee willen nemen. Dit gegeven spreekt mij enorm aan en motiveert mij om Medimee te laten groeien. Binnen enkele jaren wil ik van Medimee een toonaangevende Europese speler maken”, vertelt Elmer Dammers, eigenaar van het Nijmeegse bedrijf Medimee.
 

Elmer werd geboren in 1984 in de Gildekamp in Nijmegen. Na omzwervingen in Breda en Tilburg tijdens zijn studie is hij toch weer naar Nijmegen teruggekeerd. Hier volgde hij de studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en nam later het bedrijf Medimee over. Het leukste aan Nijmegen vindt hij nog altijd de gemoedelijkheid en de prettige sfeer. Al helemaal tijdens de grotere evenementen zoals de Vierdaagsefeesten.  

“Medimee is in 2020 in onze mooie stad opgericht omdat het in de markt ontbrak aan een geschikte tas om persoonlijke medicijnen waterdicht te kunnen managen. In 2022 heb ik het bedrijf overgenomen naar aanleiding van de ‘Word je Eigen Baas’ competitie die georganiseerd werd door StartUp Nijmegen

Met Medimee leveren we nuttige oplossingen die het leven makkelijker maken als je regelmatig medicijnen gebruikt. Onze klanten variëren dan ook sterk. Bijvoorbeeld personen met een chronische ziekte, jongeren die hun medicijnen goed willen meenemen tijdens een festival of gepensioneerden die de beste oplossing willen om medicijnen mee te nemen op reis. We zien het als plicht om het leven van medicijngebruikers een stuk makkelijker, duurzamer en veiliger te maken. Iedereen verdient het om zonder zorgen op pad te gaan.

Onze Bookstyle tas is in korte tijd uitgegroeid tot een ware klassieker. Het is een volledig geïsoleerde medicijntas met zeven doorzichtige ritsvakken, een ruim voorvak en een medisch ID kaartje op de voorzijde. Met deze medicijntas neemt werkelijk iedereen zijn of haar medicijnen veilig en overzichtelijk mee. 

Het is voor ons belangrijk om onze oplossingen continu te innoveren en te perfectioneren voor de gebruiker en zijn omgeving. Zo staan we ook continu in contact met de doelgroep om ons aanbod naar een nog hoger niveau te tillen. Dus mochten er mensen zijn die raakvlakken of ideeën hebben omtrent Medimee en onze producten dan horen we dat graag!” – Elmer Dammers
 

Medimee
Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer ondernemersverhalen...