12x ijsje eten in Nijmegen

Wanneer de zon zich weer van haar beste kant laat zien, worden de deuren van de diverse ijssalons in Nijmegen platgelopen. Van vanille tot citroen en van chocolade tot aan mint. Bij de verschillende salons is het assortiment schepijs ruim. Op deze locaties scoor jij zeker een heerlijk ijsje:

1. Bloem ice coffee & more

Bloem ice vind je op de Stikke Hezelstraat 2! Het ijs wordt hier gemaakt met traditionele ijsmachines en échte room. Ze hebben vele smaken sorbet ijs en ook vind je er vegan- en suikervrij ijs.

2. IJssalon Vincenzo

Een bekende ijssalon in Nijmegen is Vincenzo, gelegen in de Koningsstraat. Wanneer het zonnetje doorkomt vormt er zigzaggend een rij van ijsliefhebbers over het Koningsplein. 

3. Chocola Belga

IJssalon Belga heeft in het stadscentrum maar liefst twee locaties. Op beide locaties kun je dagelijks genieten van ijs, dat naar eigen zeggen is gemaakt met verse melk uit de regio. 

4. Onwijs Lekker IJs

Bij Onwijs Lekker Ijs, gevestigd in het Honigcomplex, scoor je lekkere én verantwoorde ijsje, met eerlijke, allergeenvrije ingrediënten en zonder toegevoegde suikers.

5. Heldro IJS

Heldro Nijmegen maakt ter plaatse vers schepijs! Kies een smaak en een van de geliefde toppings: warme chocolade, karamel of kersen, nootjes, M&M’s, sauzen of verse slagroom. 

6. PUUX

Naast dat je bij PUUX op hun terras of binnentuintje kunt zitten met een lekker ontbijtje of lunch kun je hier ook heerlijk schepijs halen.

7. Strik Chocolaterie & ijs

De deuren van Strik Chocolaterie & ijs aan de Waalkade 51 zijn dagelijks geopend. Hier hebben ze een prachtig en vooral lekker assortiment ambachtelijke ijs. Van roomsmaken als Bossche bol en tompouce tot heerlijke sorbet smaken als chocolade en mango.

8. BUUV.

Maak je een rondje in het Goffertpark en schijnt het zonnetje? Stop dan even bij BUUV. Zij verkopen schepijs van Bloem ice coffee & more en fruitijsjes van Onwijs Lekker IJs. 

9. Holt

Bij Holt kun je in het ijsseizoen genieten van lekkere ijsjes, ijskoffies, milkshakes en meer. De vele ijsliefhebbers die er vanouds bij Prikkels komen zullen Holt daar dankbaar voor zijn.

10. IJssalon Ghiani

In Nijmegen-Oost vind je deze super goede ijssalon! Met veel wisselende smaken en wel 10 vegan soorten moet je zeker eens langs bij IJssalon Ghiani!

11. Banketbakkerij-Chocolaterie Looijenga

Naast de lekkerste taarten en gebakjes, haal je bij Looijenga aan de Berg en Dalseweg 90 ook heerlijke ijssmaken. Neem jij jouw Looijenga ijs op een hoorntje of in een bakje? 

12. De Engel

Zin in Italiaans schepijs? Ga naar De Engel! Neem plaats op het terras en geniet van je ijsje in het zonnetje. 

Looijenga

Dit vind je misschien ook leuk...