't Hoogstraatje: “We maken er samen een leuke kerstvakantie van!”

Jammer dat er dit jaar niet zoveel kan in de kerstvakantie als andere jaren maar ondanks de lockdown heeft 't Hoogstraatje toch wat leuke dingen kunnen bedenken die je thuis of op pad kunt doen. Ben je benieuwd? Kijk maar eens hier.

Kerst Knutseltasjes

Hou jij van knutselen? Dan is dit echt iets voor jou. Je kunt ze afhalen voor € 3.00 p/stuk of je mag er één gratis meenemen als je pannenkoeken besteld hebt voor thuis. Wat dacht je van een hele lieve sok sneeuwpop. Makkelijk om te maken en een belangrijk voordeel; ze smelten niet! Alles wat je nodig hebt om zo’n schattige sneeuwpop te maken zitten in het tasje dus je kunt gelijk aan de slag.

Ben jij gek op glitter? Maak dan jou eigen sneeuwbol. Kies bij ons uit welke kleur glitters je wilt en welk kerstfiguur in jouw sneeuwbol mag. Alle benodigdheden (behalve de waterbestendige lijm) en een beschrijving zitten in jouw tasje.

Rudolf het rendier wil heel graag bij jou in de boom hangen. Maak hem zo mooi als je kunt van vilt, plakoogjes, rood met witte kerststokken en niet te vergeten de rode neus. Alle benodigdheden en de beschrijving zitten in het tasje behalve de lijm. Daar moet je zelf even voor zorgen.

Eropuit!

Volg gewoon de groene lijn en laat je verassen. De Walk of the Town neemt je mee op reis langs bijzondere plekjes in het centrum van Nijmegen. Nu is deze route nog leuker omdat er allemaal prachtige lichtobjecten geplaatst zijn. Kun jij ze allemaal vinden? Als je tijdens het wandelen bij ’t Hoogstraatje langs komt kun je iets leuks doen. Je kunt natuurlijk wat drinken en misschien mag er ook wel wat lekkers bij maar dat is nog niet alles. Op de ramen van ’t Hoogstraatje zijn namelijk prachtig kersttekeningen gemaakt. Je ziet de arrenslee van de kerstman, de rendieren en een heleboel cadeautjes. Tel maar eens hoeveel cadeautjes jij kunt vinden. En op het terras hebben we een harstikke moeilijk maar super leuk Kerstelfjes hinkel pad gemaakt. Hinkel maar mee. Aan het einde van het hinkel pad kom je uit in het speelhuisje en daar wacht een leuke verassing op jou.

Word jij “junior pannenkoeken chef”?

Misschien kun jij papa, mama, opa of oma verassen met jouw eigen gebakken pannenkoeken. Wij hebben tasjes gemaakt waar alles in zit wat je nodig hebt. Je kunt ze afhalen voor € 3.00 p/stuk. Er zit ook een beschrijving bij waarop staat wat je moet doen. Als je gaat bakken zorg dan wel dat papa of mama even meekijkt.

Dit vind je misschien ook leuk