Spectaculaire kerst in de Marikenstraat

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekent een sfeervolle periode vol met gezelligheid en leuke verrassingen. Ook in de Marikenstraat zal kerst dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan. Zaterdag 18 december van 12.30 tot 16.30 uur staat in het teken van de rijdende adventskalender en de kerstwensenactie in de Marikenstraat.

Op zaterdag 18 december rijdt een adventskalender door de mooiste straat van Nijmegen maak je kans op mooie kerstcadeaus van de ondernemers van de Marikenstraat! Heb jij aankopen gedaan in één van onze winkels van een minimaal bedrag van €20,-? Laat dan jouw bon zien aan de kerstelven en kies een vakje uit in de adventskalender. Zit er een cadeau achter jouw gekozen vakje? Gefeliciteerd!

Geen cadeau gewonnen? Niet getreurd! Op het plein ter hoogte van de Sissy Boy kun jij een kerstwens voor een ander achterlaten en wie weet komt deze wens wel uit!

Wil jij dit kerstspektakel ook bijwonen? Kom dan op zaterdag 18 december tussen 12.30 en 16.30 uur naar de Marikenstraat!

Dit vind je misschien ook leuk...