Senioren in Nijmegen actief de zomer door - Zomerprogramma Senioren vanaf 24 juni verkrijgbaar

Ondanks de vaccinaties blijven veel mensen in Nijmegen tijdens deze zomer. Bindkracht10 bundelt daarom weer een zomerprogramma vol leuke activiteiten voor senioren in juli en augustus. In de stad en in de regio. Ook is er een overzicht van organisaties die hulp of begeleiding aanbieden. Het boekje ligt vanaf donderdag 24 juni bij bibliotheken, Stips en de wijkcentra van de gemeente Nijmegen. Ook is het boekje digitaal te downloaden op www.bindkracht10.nl/projecten/zomerprogramma/

Ook dit jaar anders

De versoepelingen volgen elkaar in rap tempo op. Bij het samenstellen van het zomerprogramma was nog onduidelijk wat wanneer zou mogen. Daarom zijn er vooral veel tips en contactgegevens opgenomen. Zo kunnen senioren zelf een plan maken en organisaties vragen wat ze gepland hebben voor de zomer. Organisatoren van activiteiten zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de corona-maatregelen.

Hulp nodig? Bel de Stip-lijn

Er is veel informatie over activiteiten voor senioren digitaal op het internet te vinden. Daarom staan bij ieder item de websites of e-mailadressen vermeld. Bellen kan natuurlijk ook. Kom je er niet uit? Neem dan op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur contact op met  de Stip-lijn op nummer 024-3502000.

Vragen

Vragen over het zomerprogramma of liever het boekje laten thuisbezorgen? Mail dan naar info@bindkracht10.nl of bel met Bindkracht10 op nummer 024-3650111.

Bindkracht10

Bindkracht10 ondersteunt mensen om vanuit hun mogelijkheden verder te komen in het leven. Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van hulp bij geldzaken, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten.

Dit vind je misschien ook leuk