Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje viert 30 jarig jubileum!

Donderdag 10 juni bestaat Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje 30 jaar, reden voor een (klein) feestje! Want het liefst hadden we dit groots gevierd maar dat zit er dit jaar niet in. Toch laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan en kunnen gasten rekenen op feestelijke activiteiten, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Natuurlijk zijn we erg trots dat ons familiebedrijf al 30 jaar bestaat. Sinds 1991 is ’t Hoogstraatje gevestigd aan het Kelfkensbos, tegenover het Valkhofpark en begin 2020 is Marcello zoon van Hyke ingestapt in het bedrijf. Hyke: “Sinds 2020 run ik het bedrijf samen met mijn zoon Marcello. Hij is de 3de generatie in ons familiebedrijf en daar ben ik echt trots op.”

Het geheim

Wij bakken de pannenkoeken nog op de ouderwetse manier. Geen kant en klaar beslag, geen toevoegingen, boter in de koekenpan en op een mooi vuurtje een lekkere pannenkoek bakken. Maar naast pannenkoeken hebben we inmiddels ook een uitgebreide lunchkaart met broodjes en salades, wat veel mensen misschien nog niet weten. Én is ons grote terras in de zomer een heerlijk plekje om te borrelen.

Toekomst

Wij zijn continu bezig om het bedrijf te ontwikkelen en onze gasten te laten genieten zonder daarbij onze kracht ‘een lekkere pannenkoek’ uit het oog te verliezen. Van jong tot oud, van museumbezoeker tot shopaholic, van spekliefhebber tot veganist. Het gaat om hun, onze gasten. Wij zijn blij als zij met een glimlach de deur uit gaan.

Daarnaast zetten wij ons ook graag in voor sportieve en educatieve activiteiten voor kinderen. De jeugd heeft de toekomst en wij helpen graag een handje om dat een gezonde toekomst te laten zijn. Daar hoort ook bij dat wij een rookvrij terras hebben.

Vier jij met ons mee?

Kom donderdag 10 juni langs en vier samen met ons het jubileum. Je kunt toffe prijzen winnen met ‘het Rad van Avontuur’. Win een gratis portie poffertjes, een cappuccino met appelgebak, een tap biertje of een pannenkoek naar keuze en nog veel meer. Iedereen heeft gegarandeerd een prijs. En valt het rad nou precies op de 30 dan win je de hoofdprijs!

Kun je donderdag niet? Van 10 juni t/m 20 juni is er nog een leuke foto actie, waarmee je een gratis etentje voor 10 personen kunnen winnen! Wij hebben er zin in.

Dit vind je misschien ook leuk