Nijmeegse dames maken Nederland wegwijs in jacuzzi-land

Bianca en Maartje uit Nijmegen startten een uniek concept, dat ze in juni landelijk uitrollen: Jacuzzi Party. Het concept combineert het beste van twee werelden: Party en Wellness. De dames laten zien dat je met een jacuzzi “veel meer kunt dan er alleen lekker inzitten.”

Maartje: “We konden het zelf haast niet geloven, maar het concept bestaat echt nog niet op deze manier, als zorgvuldig uitgewerkt concept dat echt om beleving en sfeer draait. Iedereen die we erover vertelden was dan ook meteen razend enthousiast. We zijn zelf creatief, houden van design, lifestyle, festivals en onvergetelijke uitjes als Ibiza of Oktoberfest München. Die sfeer, van don’t buy stuff, buy moments, ligt ten grondslag aan onze party’s. Bianca is de vriendin die precies aansluit op deze filosofie en me graag wilde helpen bij de uitwerking." 

We hebben het professioneel aangepakt en, naast het zorgvuldig uitwerken van concepten, ook hoogwaardige kwaliteit zaken ingekocht, zoals professionele festivaltenten en opzetbare jacuzzi’s, die veel voordelen hebben ten opzichte van opblaasbare.”

Zelf kleur geven aan je feest

Maartje: “We bieden nu vijf thema’s, waaronder bijvoorbeeld Ibiza en Bios. Nu al een klassieker, want je kunt vanuit de jacuzzi op het grote scherm natuurlijk alles kijken wat je maar wilt: van een livestream, tot film of zelfs het Europees Kampioenschap voetbal. Ook gaaf is de Gender party, geschikt voor babyshower, gender reveal of gewoon een tof regenboogfeestje. Door de neon-verlichting en led cubes waar we binnen dit concept mee werken, kun je ook echt letterlijk zélf kleur geven aan jouw party.”

Jacuzzi Games

Maartje: “Ook ontwikkelden we eigen Jacuzzi Games. Fun is natuurlijk inherent aan Party en we wilden het concept echt uniek maken en ‘niet makkelijk te kopiëren’. Zo ontwikkelden we een Jacuzzi Festival Game: een combinatie tussen oud-Hollands balgooien en ringwerpen. Maar, we bieden ook veel andere (basic) Jacuzzi Games. (Drank)spellen spelen in de jacuzzi is écht nog in opkomst hier. Daar gaan wij gelukkig snel verandering in brengen.”

Schepje bovenop

“Sinds een paar jaar is een jacuzzi in de tuin natuurlijk ook in Nederland niet meer alleen voor de jetset en steeds meer binnen handbereik. Wij doen daar met onze Party’s nog een schepje bovenop. Ja, je kunt wel zeggen dat we Nederland wegwijs maken in jacuzzi-land. Je kunt er veel meer mee dan er alleen maar lekker in zitten”, glimlachen de dames tot slot.

Try-out Jacuzzi Party

Omdat het een nieuw concept is start Jacuzzi Party met een try-out. Wil je meedingen naar een gratis party op jouw terrein? Vul dan op de website het formulier in op de pagina Try-out. Good luck! 

Dit vind je misschien ook leuk