Nieuw in Nijmegen: Stadsspel ontsleuteld

De komende periode is Nijmegen het toneel van een groots opgezet interactief spel en jij kan meespelen! 

Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in de binnenstad van Nijmegen. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en leg zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!

Ontsleuteld 

Ontsleuteld is een razend spannend interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes! Houd je telefoon goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen... trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien! 

Een interactieve beleving

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen en na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij. Je moet regelmatig in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact leggen, via de vrijgespeelde telefoonnummers, om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Ludiek Events heeft de afgelopen periode hard gewerkt om deze interactieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Of je nu allen, met de familie, vrienden, collega’s of het gehele bedrijf deel wilt nemen.

Dit uitstapje is overigens geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!

Voor meer informatie bezoek de site: www.ontsleuteld.nl 

 

Dit vind je misschien ook leuk