Op 1 december opent de Dutchgraph® Store officieel haar deuren

De Merk Makers van Dutchgraph® zijn verhuisd! In de Bottelstraat, waar voorheen slijterij Schavuit & Co en tattooshop Heart of Gold zaten, is nu een Merkstudio, Dutchgraph® Store, Art Gallery en workshopruimte gevestigd onder één dak. Op 1 december opent de Dutchgraph® Store officieel haar deuren voor het grote publiek! De eerste 50 bezoekers krijgen zelfs een welkomstcadeautje bij binnenkomst. 

Verbinding tussen mens en merk

Het is voor het eerst dat een brandingbureau zichzelf vestigt in de benedenstad. “We zijn graag onder de mensen. Een sterk merk maken is niets meer dan het faciliteren van échte verbinding tussen mensen en het merk. Dat is wat we doen.” vertelt oprichter Boudewijn Naaijkens “We hebben er op onze nieuwe plek voor gekozen om meerdere disciplines onder één dak te ‘blurren’. Diezelfde diversiteit is wat ons zo aantrok in de benedenstad!”.

Hij droomt al sinds de oprichting van Dutchgraph® over een dergelijk concept. Het samenbrengen van meerdere disciplines, of ‘blurring’, betekent dat de ruimte wordt ingezet voor meerdere doeleinden die elkaar versterken. Naast kantoorruimte tref je een Dutchgraph® Store aan die is gevuld met items op het gebied van creativiteit, innovatie en design. In de Makers Studio worden vanaf 2022 workshops gegeven op branding gebied en in de Art Gallery worden kunstwerken getoond en verkocht.

Beleving is key 

Na een korte periode van verbouwen zijn de Merk Makers klaar om te vlammen. Bij Dutchgraph® draait alles om beleving en dat is voelbaar zodra je één stap binnenzet. Het maken van merken met een grote fanbase, imponerende identiteit en een state of the art website is al in volle gang. Daarnaast is vanaf 1 december, tijdens kantooruren, de Dutchgraph® Store te bezoeken op de Bottelstraat 1. Om dat te vieren krijgen de eerste 50 bezoekers een kleinigheidje! 

Dutchgraph® is 8 jaar geleden opgericht door Boudewijn Naaijkens. De grafisch ontwerper, opgegroeid in o.a. Wijchen en Tilburg begon met het maken van logo’s, flyers en andere grafische uitingen. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich tot een merkstudio, gespecialiseerd in branding. Waar Boudewijn zich focust op beeld zorgt tekstschrijver en jeugdvriend Jesse Timmermans voor de juiste woorden. Inmiddels hebben marketingspecialist Merel Bakhuizen en developer Selwyn Hoeks zich aan het Dutchgraph® team toegevoegd. Tijdens kantooruren is iedereen welkom die een kijkje wil komen nemen in de wonderlijke wereld van Dutchgraph®!

Kijk voor meer info op de website of volg Dutchgraph op instagram