Nieuw in Nijmegen: jong meubelmerk They & Me

They & Me is een jong meubelmerk dat een webshop en filiaal opent in Nijmegen, met echte roots in designmeubelen. Het bedrijf is opgericht door Demi Plantagie. Topdesign en een hoogwaardige kwaliteit zijn kernwaarden die er bij They & Me met de paplepel zijn ingegoten. “We willen elke drempel wegnemen en iedereen de kans geven om het allermooiste in huis te halen, in de beste kwaliteit.”

Vanaf dag één heeft Demi al op en in designmeubelen gezeten en is de liefde voor de allermooiste interieurs alleen maar gegroeid. Waarom They & Me in de wereld van designmeubelen is gestapt? “Om de simpele reden dat wij inzien dat er behoefte is aan unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs.”

Alles wordt in eigen beheer gedaan, They & Me is, samen met de ontwerpers, verantwoordelijk voor het design en de collecties. Het resultaat mag gezien worden: unieke meubels, waarmee je volledig uitdrukking kunt geven aan je smaak.

Naast de webshop, heeft They & Me ook een fysieke winkel in Nijmegen. Binnenkort kun je er langs voor al je woonwensen! Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Volg They & Me dan op Instagram: @_theyandme of neem een kijkje op de webshop www.theyandme.com.

Dit vind je misschien ook leuk...