Het Wijn Festijn komt naar Nijmegen!

Het rondreizende Wijn Festijn strijkt van 17 t/m 19 juni neer in Nijmegen! Wijnliefhebbers en Bourgondiërs uit de wijde omgeving van Nijmegen kunnen op 17, 18 & 19 juni genieten van meer dan 100 verschillende wijnen op het Wijn Festijn. Het Kronenburgerpark zal worden omgetoverd tot een intiem wijnfestival.

Lokale wijn en food ondernemers zullen op het festivalterrein bezoekers van een heerlijke smaakbeleving voorzien. Als entertainment kan er Jeu des boules gespeeld worden en is er een DJ aanwezig die zorgt voor sfeervolle muziek. Het Wijn Festijn probeert zo een bourgondische setting te creëren waar genieten centraal staat.

Over het Wijn Festijn

Deze zomer zal het Wijn Festijn op 7 locaties te vinden zijn door heel Nederland. De editie van Nijmegen is de aftrap van dit seizoen en ook de allereerste editie van het Wijn Festijn in Nijmegen. Mensen van alle leeftijden zijn welkom; naast wijn en bier zijn er ook non-alcoholische en frisdranken verkrijgbaar.

Bezoekers kunnen op de dag zelf kaarten aan de deur kopen, maar ook is er een online voorverkoop via de website van Het Wijn Festijn. Kaarten kosten €7,50 en geven naast entree tot het festival ook een glas cava bij binnenkomt. Openingstijden:

  • Vrijdag 17 juni van 17:00 – 00:00 uur
  • Zaterdag 18 juni van 13:00 – 00:00 uur
  • Zondag 19 juni van 13:00 tot 20:00 uur.

Voor meer informatie en voorverkoop tickets kijk op www.hetwijnfestijn.nl 

Dit vind je misschien ook leuk...