De 6 finalisten voor de Innovatie Awards Nijmegen zijn bekend

De 6 finalisten van de Innovatie Awards zijn bekend. Op de Netwerk- en Inspiratiebijeenkomst van 16 september kiest de jury wie de winnaars zijn van de Innovatie Awards. Tijdens de avond stemmen de bezoekers van het evenement op hun publieksfavoriet. De 2 winnaars ontvangen € 8.000,- en de publieksfavoriet ontvangt € 4.000,-.

Innovatie Awards

Voor de tweede keer organiseert de gemeente Nijmegen de Innovatie Awards. Er zijn 2 categoriën: digitalisering en personeelsbeleid. Per categorie zijn er drie finalisten. Met de awards krijgen innovatieve ideeën van ondernemers een podium. Met de geldprijs kunnen de winnaars hun ideeën en onderneming verder ontwikkelen. 

De finalisten

Wethouder Monique Esselbrugge, Pascal Ninaber (winnaar vorig jaar) en Rick Schraven (Hoppenbrouwers) vormen de jury. Zij bepalen tijdens de bijeenkomst welke ondernemer er wint.Tijdens het event kan er ‘live’ gestemd worden op de publieksprijs.

Categorie Digitalisering

Open Source Radio: Online radio station gericht op elektronische muziek die het afgelopen jaar flinke stappen heeft gemaakt.

Studio Honig: Organisatie die online streaming aanbiedt. Afgelopen jaar ontstaan uit Ecolicht en Honig Events.

EKI: Producent van rubber en schuim die een eigen configurator heeft gebouwd voor hun webshop.

Categorie Personeelsbeleid

Linku: Webbureau dat afgelopen jaar flink gegroeid is en op bijzondere manieren hun personeel gemotiveerd houdt, zoals dmv een gezamenlijke workation.

Studio Linksvoor: Evenementenbureau dat personeel divers inzet en opleidingen aanbiedt om door te groeien.

Bovemij: Financiele dienstverlener die hun personeel op creatieve manieren heeft proberen te motiveren en te verbinden in een online tijd.

Dit vind je misschien ook leuk