Coolblue komt in het najaar naar Nijmegen

Coolblue opent dit najaar een winkel in het centrum van Nijmegen, op de Burchtstraat. Op een oppervlakte van 1.100 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Nijmegen.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Coolblue zoekt nieuwe collega’s

Voor de winkel in Nijmegen is Coolblue op zoek naar ruim 40 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Winkelmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Facts & figures

Adres: Burchtstraat 108, Nijmegen
Oppervlakte: 1.100 m²
1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.

Dit vind je misschien ook leuk