BUUV. de nieuwe hotspot aan het Goffertpark

BUUV. is de nieuwe hotspot aan het Goffertpark. Want die miste er nog in de verder fantastische wijk de Hazenkamp, aldus Alwin en Ellen. Toen vorig jaar maart in 1 klap een streep kon door de volledige agenda van 2020, was dat even schakelen met een jong gezin met 2 kinderen. Maar de 2 succesvolle ondernemers, hij in de evenementen (www.kikks.nl), en zij werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar zijn niet gewend om stil te zitten. Dus toen dit prachtige pand aan het Goffertpark, nota bene 100 meter van hun huis, een nieuwe bestemming zocht, waren ze er als de kippen bij en zagen kansen. Want dat was het enige wat zij nog misten als bewoners van de wijk Hazenkamp.

Een fijne plek om een lekker broodje te eten met je gezin na een bezoekje aan de kinderboerderij, of een lekkere koffie mee tijdens een wandeling door het Goffertpark. Of natuurlijk een biertje met de buurman na een lange werkdag… Die combi zou toch goud zijn hier in de buurt.. En dus hebben Alwin en Ellen de stoute schoenen aangetrokken en besloten datgene neer te zetten waar ze zelf behoefte aan hadden.

Met de V van verbinding

En zo is BUUV. geboren. Met de V van verbinding. Een plek waar iedereen zich welkom mag voelen, van jong tot oud. Met heerlijke ontbijtjes, goede lunch en een gezellige borrel. Een hippe, maar bovenal toegankelijke zaak. Met goede en eerlijke producten en zo veel mogelijk lokaal, maar vooral heel erg lekker en verrassend. Van een Cuban Bam tot appeltaart smoothie en van oesterzwam bitterballen tot een Bietencarpaccio.

Ook zal er een gevarieerd aanbod zijn voor de vegan gasten en door Ellen’s voedselallergieën en intoleranties, zal het ook een ‘allergievriendelijke’ plek worden. Zo zijn er met Oud & Nieuw al een heleboel oliebollen gebakken, waarbij de glutenvrije bol in no time een razend succes werd. Dat smaakt naar meer!

Plannen voor een festival

Ook is het een fantastische locatie, zo direct aan het Goffertpark, dus het stel ziet hun kansen schoon om heerlijke picknicks te gaan verzorgen die je op bestelling af kunt halen, ook liggen er al plannen voor het 1e BUUV. festival. Dit ondernemende stel staat te popelen om de deuren open te gooien en iedereen met idem armen te ontvangen. Tot aan de opening in mei hebben ze meerdere leuke winacties met lekkere en gezellig BUUV. prijzen. Dus, hou de socials in de gaten en ga het ontdekken, deze nieuwe hotspot aan het Goffertpark.

Openingstijden:
zo-woe-do 9:00-21:00
vrij-za 9:00-23:00

Dit vind je misschien ook leuk