Bottendaal Buiten: zomerterras in het Thiemepark

We hebben goed nieuws, Bottendaal krijgt een zomerterras: Bottendaal Buiten. In een deel van het Thiemepark zal deze zomer op droge en zonnige dagen een mooi en ruim opgezet terras worden neergezet. Een terras waar je een (speciaal)biertje kunt drinken terwijl de kinderen op het gras spelen, je een ijskoffie drinkt in de zon of samen proost met een goed glas wijn. Een ontmoetingsplek voor Bottendalers en iedereen daarbuiten.

Bottendaal Buiten wordt verzorgd door een collectief van café de Kluizenaar, café Maxim, Lokaal de Ruyter, eetcafé Wij Ook, café We Gaan Beginnen, de Thiemeloods en eetcafé Goed Volk. Door de maatregelen en ruimere opzet van de terrassen zijn er een hoop tafels en stoelen die deze zomer niet op hun gebruikelijke plek kunnen staan. Wij vinden het een goed idee om al deze tafels en stoelen te verzamelen in het Thiemepark deze zomer.

Gedurende de openingstijden van Bottendaal Buiten zullen wij zorg dragen voor toezicht, uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM in acht nemend, en dat het park schoon en netjes achtergelaten wordt.

Bottendaal Buiten gaat van start op vrijdag 12 juni 2020 om 16:00 en zal open zijn tot dinsdag 1 september 2020.

We hopen op veel droge en zonnige dagen de komende maanden en jullie daar te zien! Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk