Bollyfoods Nijmegen opent weer de deuren

Na lange tijd gesloten is er weer reuring bij Bollyfoods in Nijmegen. Komende donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni kun je in Bollyfoods the Restaurant terecht voor speciale avonden met een speciaal menu.

Tasting Menu

“De komende tijd zullen we in de aanloop naar volledige heropening vaker zulke avonden organiseren, met steeds een ander menu,” vertellen de eigenaren op hun Instagram. Op 1 en 2 juni bieden ze alvast een 'tasting menu' aan: een chefs special van de hand van Matthew. “Het is een verrassing wat je krijgt, maar het wordt een heerlijk driegangen-diner met heel veel kleine gerechtjes die je samen kunt delen. En uiteraard denken we aan jullie favorieten als Butter Chicken en Paneer.”
En zoals altijd bij Bollyfoods kun je het aangeven als je geen vlees of vis eet, of als je veganistisch eet.

Reserveren

Voor donderdag 1 juni kun je reserveren. Voor 2 juni kan reserveren alleen voor groepen van 4 personen of meer (bij 2 of 3 personen mag je die dag gewoon aan komen waaien). Mail je reservering naar info@bollyfoods.nl of stuur een DM via instagram met vermelding van naam, tijd, aantal personen en je telefoonnummer. “Wij hebben er al ongelooflijk veel zin in en het belooft mooi weer te gaan zijn, dus er is ook nog 's volop plek op het terras!,” aldus de eigenaren.

Kijk voor meer informatie op www.bollyfoods.nl of volg ze op Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk…