Hezelstraat

De Hezelstraat is de oudste winkelstraat van Nederland en dé perfecte straat om te shoppen. Het is een gezellige straat met veel geschiedenis die nog volop te beleven is. Ook vind je er verschillende restaurants en cafés waar je zéker een bezoekje aan wilt brengen.

Veel leuke speciaalzaken

Voor een dagje shoppen zit je in de Hezelstraat helemaal goed, want je vindt er een grote verzameling aan bijzondere winkels en speciaalzaken. Je koopt er van alles: sieraden, kleding, kaas, vinyls, sportspullen en leuke cadeautjes. Ervaar de diversiteit bij één van de winkels in de Lange of Stikke Hezelstraat.

Bekijk hier het hele winkelaanbod in de Hezelstraten

Gezellig eten en drinken in de Hezelstraat

Kom de gezelligheid opzoeken in de Lange of Stikke Hezelstraat in één van de cafés of restaurants. Neem plaats voor een smakelijke lunch, een uitgebreid diner, een lekkere borrel of een snelle hap.

Een stukje historie

Benieuwd naar de geschiedenis van de Hezelstraat? Je kunt het zelf ontdekken! In het Hezelstraatkwartier vind je namelijk nog steeds plekken met bijzondere verhalen over het veelzijdige verleden van het gebied. Het Kronenburgergasje, de Ganzenheuvel, het St. Jacobskapel en er zijn nog veel meer plekken en verhalen te ontdekken.

Verdiep je in de historie van het Hezelstraatkwartier

 

Het gezicht achter de zaak - Maak kennis met de ondernemers in de Hezelstraat