Dit zijn dé tips voor de Vierdaagsefeesten

Volgende week barsten de Vierdaagsefeesten weer los in Nijmegen! Weet jij niet waar je moet beginnen? Bekijk hier dé tips voor de verschillende muziekthema's.

Hits van alle Tijden 

Sinds 1995 is René Verkerk werkzaam bij Radio 10 als presentator en producer. Naast radio-dj is René ook actief als feest-dj. Zijn radiocarrière begon in de jaren ’80 in Nijmegen. Hij was al vóór zijn achttiende radio DJ voor Nijmeegse zenders. In die tijd heeft de stad mijn hart veroverd. "En daarbij horen natuurlijk ook de Vierdaagsefeesten," blikt hij terug. “Tja, het houdt je jong.” Waar je volgens René écht bij moet zijn tijdens de Vierdaagse? Dit zijn de tips van radiomaker en feest-DJ René Verkerk voor het thema Hits van alle Tijden. 

Tips voor Hits van alle Tijden

Grenzeloos Genieten

Gooi je heupen los en geniet van muziek uit alle windstreken. Salsa, latin, wereldmuziek, reggae, funk, blues, soul of jazz? Met dit thema vind je de speciale selectie optredens waarbij je zeker grenzeloos gaat genieten. Vernieuwend, swingend en alle hokjes te buiten! Dit zijn de tips voor het thema Grenzeloos Genieten.

Tips voor Grenzeloos Genieten

I Love Music

Je kent Merijn van Haren waarschijnlijk als de zanger van de Nijmeegse rockband Navarone. Al jaren treedt de band op tijdens de Vierdaagsefeesten, vaak zelfs iedere avond en op verschillende podia zoals Plein '44 en de Stevenskerk. "Het is zo'n bijzondere week in het jaar. Eer is altijd wel iets leuks te beleven en Nijmegen is voor heel even een echte wereldstad!" Dit zijn volgens hem dan ook de vijf beste tips voor het thema I love music. 

Tips voor I Love Music

Vier de nacht

De Nijmeegse Eva Eikhout (1996) is freelance presentatrice en programmamaker bij o.a. BNNVARA. Ook presenteerde ze twee eigen YouTube series: Weet Wat Je Date (2020) en Eva en de Eva’s (2021). In 2019 verhuisde Eva naar Nijmegen om daar met twee vriendinnen samen te gaan wonen. Als echte Nijmegenaar is ze dan ook tijdens de Vierdaagse op de leukste feestjes te vinden! Dit zijn haar tips voor het muziekthema Vier de Nacht. 

Tips voor Vier de Nacht

Feestmuziek van nu 

Stan van den Dobbelsteen vormt samen met Frank de Bruijn Het Feestteam, een dynamisch duo dat uitblinkt in Nederlandstalige feestmuziek en van elk optreden een knalfeest maakt. Naast het zijn van artiest heeft Stan ook zijn eigen entertainmentbureau, waar hij anderen helpt met het organiseren van evenementen. Voor Stan en Frank is de Vierdaagse zeker een week die ze niet kunnen missen. "We gingen er op jonge leeftijd al heen dus we weten niet beter." Dit zijn dé tips van artiest en entertainer Stan van den Dobbelsteen voor het thema Feestmuziek van nu.

Tips voor Feestmuziek van nu

Kids

Teun Peters, de in Nijmegen wonende youtuber, cameraman en acteur, heeft een indrukwekkende carrière in de mediawereld. Na zijn havodiploma behaald te hebben op het Karel de Grote College, studeerde hij Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. De meeste zullen hem kennen als de cameraman van het populaire YouTube-kanaal van Dylan Haegens. Nu hij vader is van een 2-jarige dochter, heeft Teun ook meer oog gekregen voor kinderprogrammering. “Het Vierdaagsefeesten-thema Kids heeft me positief verrast!” Dit zijn de tips van Teun.

Tips voor Kids

Roze woensdag

Simon Van Reijmersdal (43) is al acht jaar coördinator van KissKiss, een groot queerfeest in Nijmegen. Dit jaar staat KissKiss voor het eerst met eigen podia op de Vierdaagsefeesten, Op Roze Woensdag hebben zij dan ook twee podia op het Kelfkensbos Festival waar de hele dag allerlei fijne events plaatsvinden. Simon geeft de vijf beste tips voor Roze Woensdag! 

Tips voor Roze Woensdag

Meer weten? Meer informatie over het programma van de Vierdaagsefeesten vind je op www.vierdaagsefeesten.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...