Vierdaagsefeesten tips van het Feestteam: Feestmuziek van nu

Tijdens de Vierdaagsefeesten, van 15 t/m 21 juli, verandert heel Nijmegen in één groot festivalterrein. Op meer dan 40 podia treden ruim 1000 artiesten op. Keuzestress? Geen zorgen, wij helpen je een handje! Dit zijn dé tips van artiest en entertainer Stan van den Dobbelsteen voor het thema Feestmuziek van nu.

Stan van den Dobbelsteen vormt samen met Frank de Bruijn Het Feestteam, een dynamisch duo dat uitblinkt in Nederlandstalige feestmuziek en van elk optreden een knalfeest maakt. Naast het zijn van artiest heeft Stan ook zijn eigen entertainmentbureau, waar hij anderen helpt met het organiseren van evenementen.

Zowel Stan als Frank zijn geboren en getogen in Nijmegen, de stad die ze met trots hun thuis noemen. Zij zijn dan ook erg trots op de Vierdaagse omdat het het grootste evenment is dat je je maar kunt voorstellen. Voor Stan en Frank is de Vierdaagse zeker een week die ze niet kunnen missen. "We gingen er op jonge leeftijd al heen dus we weten niet beter."

 

 Het Feestteam heeft dan ook inmiddels wel op ieder podium van de Vierdaagse gestaan. Dit jaar staan zij op vrijdagavond op het podium aan de Waalkade. "Op vrijdag wordt alle laatste energie eruitgewrongen want de lopers hebben het dan volbracht. Het wordt een bijzondere sfeer dus." Dit zijn de vierdaagsetips van Stan:

1. Matrixx Live aan de Kade

Aan de Waalkade vind je de hele Vierdaagsefeesten het podium Matrixx Live aan de Kade. Als je zin hebt om enthousiast te dansen en springen dan is dit volgens Stan zeker een aanrader. Ook mag Het Feestteam dus zelf zijn steentje bijdragen aan dit podium op de vrijdagavond. 

2. Snollebollekes  

"De Snollebollekes zijn zeker een experience die je een keer moet meemaken!" Als je niet snel misselijk wordt en lekker van rechts naar links wilt springen moet je zeker een een bezoekje aan ze brengen op maandag 17 juli om 21:30 aan de Waalkade. 

3. Qmusic Het Foute Uur​

Het gezelligste uurtje van de avond, met de DJ's van Qmusic! Elke dag van de Vierdaagse kun je aan Matrixx Live aan de Kade van 22.00 tot 23.00 dansen op de beste hits van het Foute Uur. 

4. THE EUROS

The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. Zij zijn dan ook bijna elke dag te vinden op het Koningsplein. 

5. Het Omroep Gelderland plein 

Op de Wedren vind je dit jaar weer het Omroep Gelderland Plein waar het volgens Stan ieder jaar weer gezellig is. Dit jaar hebben zij een eigen podium met verschillende optredens. 

 

Meer informatie over het programma van de Vierdaagsefeesten vind je op www.vierdaagsefeesten.nl.