Vierdaagsefeesten tips van Eva Eikhout: Vier de nacht

Tijdens de Vierdaagsefeesten, van 15 t/m 21 juli, verandert heel Nijmegen in één groot festivalterrein. Op meer dan 40 podia treden ruim 1000 artiesten op. Keuzestress? Geen zorgen, wij helpen je een handje! Dit zijn dé tips van presentatrice en programmamaker Eva Eikhout voor het thema Vier de nacht. ​

De Nijmeegse Eva Eikhout (1996) is freelance presentatrice en programmamaker bij o.a. BNNVARA. Ook presenteerde ze twee eigen YouTube series: Weet Wat Je Date (2020) en Eva en de Eva’s (2021). In 2019 verhuisde Eva naar Nijmegen om daar met twee vriendinnen samen te gaan wonen. Als echte Nijmegenaar is ze dan ook tijdens de Vierdaagse op de leukste feestjes te vinden!

Aan ons deelt ze de allerbeste uitgaanstips voor de Vierdaagsefeesten. Deze Vierdaagsefeestjes kun je volgens Eva dan ook echt niet missen! "En vergeet niet om een keer 's ochtends na het stappen de lopers aan de moedigen op de Wedren."

1. De feestjes van Subcultuur

Tijdens de Vierdaagse organiseert Subcultuur de Nachtvierdaagse op maar liefst vijf nachten: 15, 18, 19, 20 en 21 juli. De feestjes vinden net zoals voorgaande jaren plaats in de Lindenberg. Op vrijdag organiseren ze een groot eindfeest waarop je de Vierdaagseweek mooi kan afsluiten!

2. Bloemerstraat

Eva is maar al te graag te vinden in de Bloemerstraat. Tijdens de Vierdaagsefeesten vind je een podium bij de Bloemerbar en Paak.  Het is volgens Eva een intieme plek waar je kan dansen én chillen. 

 

v.l.n.r.: Peter Eschgfäller, Marijn aan de Stegge, Menzo Dijkstra en Troy Rondon Guasque

3. De Regenboog

Bij de Regenboog kun je de hele week door even langs voor een dansje! De  LHBTIQ+ vriendelijke club heeft tijdens de Vierdaagse ook een eigen podium in de Van Welderenstraat. Het feestje is extra gezellig op Roze Woensdag

4. Calor

Vrienden van Eva organiseren in de Lindenberg het electronische feestje Calor. Het wordt georganiseerd door een groepje jongen mensen en de technomuziek is erg licht en dansbaar. 

 

 

5. Roxy’s 

Zin nog even karaoke te zingen na een lange dag Vierdaagsefeesten? Dan kun je terecht bij Roxy's. "Daar moet je zeker naartoe als je wat gedronken hebt!"

Meer informatie over het programma van de Vierdaagsefeesten vind je op www.vierdaagsefeesten.nl.