Theatergroep Kwatta

"Kwatta is een avontuurlijk jeugdtheatergezelschap dat met beide benen in de wereld staat. Kwatta maakt toegankelijk én eigenzinnig jeugdtheater voor kinderen in binnen- en buitenland en voor iedereen die het lef heeft om met verbazing om zich heen te kijken. Kwatta verbindt en maakt los", zegt Belinda Limani, de huidige publicatiemedewerker van de theatergroep.

Voormalig communicatieverantwoordelijke Marc Puyol Hennin vult aan: "Kwatta maakt grenzeloos theater, wat zich ook uit in de internationale vraag naar onze voorstellingen. Dat internationale en universele is een kwaliteit op zich, niet alleen een kenmerk. Het vormt de toekomstige wereldburgers van Gelderland en het raakt ook volwassenen. Een typische Kwatta-voorstelling zien in Theater Het Badhuis is daarom wat ik iedereen het warmst kan aanbevelen." 

"Tegenwoordig kent iedereen Het Badhuis als theater, maar oorspronkelijk was het opvallende gebouw aan de Daalseweg 262 een echt badhuis," vertelt Belinda. "Al sinds 2002 doet het Rijksmonument dienst als thuisbasis van Theatergroep Kwatta. Het is dus een echte eer om in dit gebouw te kunnen werken!"

Marc: "Ons doelpubliek zijn de kinderen. Daardoor richten we ons graag tot alle (jonge) gezinnen in Nijmegen, want in het vrijetijdsaanbod is Kwatta zowel uniek als nabij. Een voorstelling in Het Badhuis meemaken is gewoon een must. Ook al heb je geen kinderen of denk je al te oud te zijn. Kwatta’s teater laat niemand onberoerd en bovendien is Het Badhuis een zeer mooie en gezellige plek. Je krijgt er theater in de puurste vorm te zien in een kleine setting. Je kan de acteurs bijna aanraken."

Kom het binnenkort zelf beleven! Kwatta presenteert vanaf 12 maart een gloednieuwe voorstelling voor 8+. Metamorfosen speelt tussen 12 maart en 8 mei meermaals in Theater Het Badhuis én daarbuiten. Tickets zijn nu al verkrijgbaar via www.kwatta.info.

 

Theatergroep Kwatta

Daalseweg 262
6523 CD Nijmegen

Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

 

Dit vind je misschien ook leuk