Stefan Kloeg - Grand Café Waterwolf

“Deze plek heeft zoveel potentie. Mijn handen jeuken om van de Waalkade een horeca-hotspot te maken, samen met andere jonge ondernemers.”

 

"Grand Café Waterwolf is mijn nieuwe horecazaak waar je heel betaalbaar kunt eten. Gezelligheid staat bovenaan het menu en het is een toegankelijke, gezellige plek voor iedereen. Ik doe dit samen met mijn compagnons en we hebben er veel zin in. We behoren tot een generatie jonge Nijmeegse ondernemers die van de Waalkade een bruisende hotspot gaat maken.

Het café is vernoemd naar het nieuwe kunstwerk dat een permanente plek aan de Waalkade heeft: Waterwolf. Het metershoge beeld staat symbool voor de vernieuwde, ambitieuze Waalkade. Het kunstwerk is nu al een icoon aan het worden. Wij hebben de naam van ons café vernoemd naar Waterwolf en de jongens van Oersoep hebben Waalwolf in de markt gezet. Echt een bier van hier, want een deel van de opbrengst gaat naar een lokaal project om de Waalkade nóg aantrekkelijker maken.


Stefan Kloeg, een van de eigenaren van Grand Café Waterwolf
 

Ik kom uit Sittard en daar houden we wel van gezelligheid. In Nijmegen vond ik die gemoedelijke sfeer ook en dat gaf me meteen het gevoel dat ik thuis was. Deze stad is compact, kleinschalig en overzichtelijk. Daar voel ik me heel prettig bij. Ik vind de Waalkade altijd een lekkere plek om te werken. Lekker aan het water in het zonnetje, dat geeft me altijd een heel vrij gevoel. Het is voor mij de ideale locatie om een café te beginnen. Het is een iconische plek in Nijmegen!"   - Stefan Kloeg.

 

Grand Café Waterwolf

Waalkade 41
6511 XP Nijmegen
Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer ondernemersverhalen