Josca Calen en Vera Badovini - Bar Pasta

“Of je nu komt voor een snelle pasta of zin hebt om de hele avond te genieten met antipasti, met daaropvolgend pasta en als afsluiter een kan sgroppino, bij Bar Pasta kun je altijd terecht voor een lekker bord Italiaanse pasta.”

 

Josca Calen en Vera Badovini openden in 2016 de deuren van Lebowski in de Bloemerstraat. De wijnbar werd een succes en vier jaar later begon het - zoals ze zelf zeggen - weer te kriebelen om verder te ondernemen. Toen daar het bericht kwam van de Sjalot die zijn deuren ging sluiten stonden Josca en Vera vooraan om het pand over te nemen. Ze wisten wat ze voor ogen hadden en vonden zo de perfecte plek voor hun tweede onderneming.


Josca en Vera voor Bar Pasta
 

Na een korte verbouwing opende in februari 2020 Bar Pasta aan de Groesbeeksedwarsweg, met elke dag pasta´s, dolci en antipasti op de menukaart. 

Josca en Vera: “We importeren onze kazen en vleeswaren rechtstreeks uit Italië en dat zorgt wel voor een echte Italiaanse smaaksensatie. Onze gevulde pasta’s zijn altijd onze favoriete gerechten, die vliegen echt de keuken uit." 


Spaghetti alla vongole bij Bar Pasta.
 

"En of je nu komt voor een snelle pasta of zin hebt om de hele avond te blijven hangen met als afsluiter een kan sgroppino op tafel, bij Bar Pasta kun je altijd terecht voor een warm bord Italiaanse pasta. En zelfs tijdens de gesloten dagen kun je je pasta fix krijgen, door het bij ons op een afhaalmoment op te halen.” - Josca en Vera.

 

Benieuwd naar meer? Luister dan de Irada Talks podcast met Josca en Vera

Bar Pasta

Groesbeeksedwarsweg 304A
6521DW Nijmegen
Bekijk de locatie

 

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Dit vind je misschien ook leuk