Jessica & Adrie van Maasdijk - Silverado Westernstore

“Westernlaarzen zijn een must in ieders kledingkast. Tussen de sneakers en nette schoenen hoort natuurlijk een paar cowboy boots te staan.”

 

"In 1997 hebben we Silverado Westernstore geopend. De Western-producten kwamen toen erg in opkomst, maar er was nog geen aanbod in deze regio. Na ruim twee jaar van onderzoek doen en bezoekjes brengen aan de USA, hebben we onze zaak geopend. Wij willen onze klanten het gevoel geven dat ze een winkel binnenstappen die zo in een cowboystadje ergens in Amerika zou kunnen staan. We zijn de enige winkel met dit concept in heel Nederland!

We verkopen de grootste collectie western boots van het land: ruim 250 verschillende modellen. In onze webwinkel komen we zelfs boven de 400 modellen laarzen uit. Daarnaast verkopen we cowboyhoeden en andere kleding in westernstyle. Heel geschikt voor Western-evenementen, of voor bruiloften in Western-stijl! Ook leveren we kleding aan TV-producties en verschillende bands en artiesten. Veel beroemde Nederlanders hebben inmiddels hun weg gevonden naar Silverado. We verwelkomen klanten vanuit heel Nederland, België en Duitsland.

We wilden onze winkel graag beginnen in het centrum van Nijmegen: we zijn hier geboren en getogen. Er kwam een leuk winkeltje vrij in de Lange Hezelstraat, wat toen weer in opkomst kwam - er stond veel leeg in die tijd. Nu is de Hezelstraat uitgegroeid tot de leukste winkelstraat van Nijmegen. We zijn trots op onze stad en onze voetbalclub NEC. Het zou leuk zijn als alle Nijmegenaren op cowboy boots gaan lopen!"

Jessica & Adrie van Maasdijk van Silverado Westernstore

Silverado Westernstore

Lange Hezelstraat 37
6511CB Nijmegen
Bekijk de locatie


Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer ondernemersverhalen