Fotoverslag: Lichtsculpturen route Nijmeegse Winterweken

Van 18 december t/m 23 januari is Nijmegen nog mooier door acht grootste indrukwekkende lichtsculpturen. Beleef de Nijmeegse Winterweken en wandel een route door de binnenstad. Laat je verrassen door de winterse wonders!

Je hebt nog twee weken de tijd om te genieten van de Nijmeegse Winterweken. Wil je de lichtscultpuren route lopen? Houd dan rekening met de geldende coronamaatregelen en loop de route op eigen risico.

Beleef de Nijmeegse Winterweken en wandel een route door de stad langs o.a. de prachtige Sneeuwuil in de bomen bij de Ganzenheuvel, druk op de knop om Rudolf zijn rode neus te laten stralen bij de Stevenskerk. Vergeet niet om naar het Labyrinth te lopen waar de echte Nijmeegse Keizer Karel over de Waal tuurt. 

Het indrukwekkende hert staat dit jaar op de Waalkade bij de Veerpoortrappen, een super doorloopster bij de ingang van het Valkhofpark en een rustpuntje in het licht vind je op Mariënburgplein bij LUX: een gigantische kerstbal waar je in plaats kan nemen om optimaal te genieten van de verlichting.

Loop door naar Plein ’44 en neem plaats in de Arrenslee! Én als laatste: de grootste verlichte kerstboom vind je op de Grote Markt.

De lichtjesroute is nog tot en met 9 januari te lopen. Houd bij het bewandelen van de route rekening met de geldende coronamaatregelen en wandel op eigen risico. Bekijk hier de plattegrond.

 

Fotografie: Wilger Brevoord

Dit vind je misschien ook leuk...