Bonny Boumans - Sussies Vintage

“Voor de hippe jeugd zijn er jaren ‘80 en ‘90 kleding, we hebben mooie bloemetjes jurken, maar ook vintage pantalons, Levi’s 501 en veel accessoires. Noem maar op!”

 

"Ik werk al zeven jaar bij Sussies Vintage, maar sinds 1 januari 2020 heb ik de vintage winkel officieel overgenomen. We verkopen vintage kleding en er is voor ieder wat wils. De hippe jeugd komt er voor een goede jaren ‘80 of ‘90 outfit, maar we verkopen ook prachtige bloemetjesjurken, nette pantalons, goede Levi’s 501 en sjaaltjes. Noem maar op! Alles is gerecycled en dus hartstikke duurzaam. 

Bonny Boumans in Sussies Vintage

 

De winkel Sussies zit nu ongeveer zeven jaar in de Lange Hezelstraat. Toendertijd was er nog veel leegstand, maar met de komst van Sussies, Dille & Kamille, Cosmo kappers en heel veel leuke horeca is het nu de leukste straat van Nijmegen. Voordat Sussies kwam zat hier een drukkerij en daarvoor een schoenenwinkel, daar hebben we zelfs nog foto’s van!

 

Alle kleding is vintage, dat betekent ook dat van elk exemplaar niet alle maten beschikbaar zijn, toch willen we iedereen een op maat service geven. Heb je een feestje in 70’s stijl? Geen probleem. Zit je in een band en plannen jullie een fotoshoot voor een album of optreden? Wij gaan meteen aan de slag met de meest unieke stukken die we in de winkel hebben. 

 

Waar ik het allerleukste vind aan Sussies? Al onze vaste klanten. Dat is veel jeugd, maar ook veel mensen die voor bepaalde items komen zoals bijvoorbeeld onze jaren ‘70 blouses met kraag of juist de crazy 80’s print blousjes. Iedereen die van vintage en tweedehands houdt kan bij Sussies wel iets vinden.

Wat ook heel belangrijk voor mij is zijn alle meiden en dames die bij mij werken. In mijn eentje zou ik dit niet kunnen doen, we hebben zo'n fijn team. Daar ben ik echt trots op!" - Bonny Boumans


 

Sussies Vintage

Lange Hezelstraat 57

65111 CC Nijmegen

Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Dit vind je misschien ook leuk