Bart Limburg - TravelXL

"Reizen zit in mijn bloed, het liefste reis ik naar Zuid-Afrika".

 

Reizen zit in mijn bloed. Mijn ouders hadden al een reisbureau in Heemstede, dus ik ben er mee opgegroeid. Ik leerde mijn vrouw kennen en zij is van origine Nijmeegse, zodoende ben ik in Nijmegen beland. Eerst werkte in loondienst bij een lokaal reisbureau en in 2001 heb ik de stap gemaakt als zelfstandige. Al sinds 2001 zitten we in de Lange Hezelstraat met TravelXL, maar afgelopen maand zijn we verhuist van nummer 32 naar de overzijde, nummer 41a. Ze zeggen ook wel: het meest gefotografeerde pand van de Lange Hezelstraat. Bij TravelXL boek je de meest avontuurlijke en onvergetelijke vakanties.

Mijn favoriete bestemmingen zijn vooral de Verenigde Staten en Zuid-Afrika, omdat de natuur en het wisselende landschap in deze landen overweldigend zijn. Bovendien kun je er prima zelfstandig rondreizen. Beide bestemmingen lenen zich uitstekend voor een rondreis met een huurauto, die wij samen bij TravelXL op maat stellen. Van zowel de VS als Zuid-Afrika hebben wij eigen brochures gemaakt, omdat we willen dat onze klanten ook zo'n onvergetelijke reis mogen meemaken.

Bij TravelXL zijn wij onafhankelijk van grote ketens, daardoor zijn onze reizen niet standaard en een stuk unieker. We hebben veel kennis op gedaan over de bestemmingen, dat maakt ons werk ook zo plezierig. We nemen je het liefst mee naar de allermooiste bestemmingen. Samen met Marian Hermes- van Vliet doe ik dit werk al meer dan 20 jaar. En ik krijg er nog steeds geen genoeg van. Wij verwelkomen graag reizigers die van avontuur houden en goed geïnformeerd willen worden voordat ze op pad gaan. Zodra het weer kan en mag na deze tijden van corona, ben je bij een lokaal reisbureau op de juiste plek voor een super vakantie. 

 

TravelXL

Lange Hezelstraat 41A
6511 CC Nijmegen

Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.


 

Dit vind je misschien ook leuk