7x online sportartikelen shoppen

2022, een nieuw jaar. Dat betekent een frisse start, nieuwe kansen, en.. goede voornemens! Heb jij al goede voornemens voor 2022 gemaakt? En staat daar toevallig ‘meer sporten’ tussen? Wij helpen je graag op weg en hebben voor jou de sportwinkels uitgelicht waar je online kunt shoppen: 

1. Intersport Twinsport Nijmegen-City

Bij Intersport hebben ze een ruim assortiment aan topmerken. Ze hebben verschillende artikelen voor voetbal, tennis, hardlopen, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. Boven in het menu op de site staan alle sporten. Overzichtelijk en des te makkelijker voor jou. Het sporten kan beginnen!

2. Spacsport

Spacsport is de specialist op het gebied van reizen, wandelen, bergsport, kamperen en alles dat met buiten zijn te maken heeft. Wil jij dit jaar flink aan de wandel gaan? Dan kun je hier terecht.

4. Perrysport

Perrysport verkoopt sport- en outdoor artikelen. Hardlopen, voetbal, hockey, wandelen, tennis, zwemmen, squash, skaten. Noem het maar op. Voor elke sport kun je hier terecht. Artikelen van topmerken als Nike, Adidas, Asics, Puma, The North Face, Spex en Fila vind je hier.

5. Decathlon

De grootste sportwinkel van Nederland, Decathlon, heeft jou genoeg te bieden om je voornemens waar te maken. Sportkleding, sportschoenen, sport accessoires. Ze hebben het allemaal. Heb je plannen om in het nieuwe jaar te gaan fietsen, hardlopen, wandelen of wil je thuis gaan fitnessen? Met hun brede assortiment heeft Decathlon voor ieder wat wils, ook voor jou dus.

5. Bever

De mooiste buitenspullen haal je in huis bij Bever. Zij bieden shopadvies op afstand. Dus het advies wat je normaal gewend bent in de winkel, krijg je nu gewoon in hun online webshop.

6. Run2day

Run2day zorgt ervoor dat jij jouw voornemen om meer te gaan hardlopen waarmaakt. Ze bieden alle spullen die jij nodig hebt voor hardlopen. Kleding, accessoires, elektronica en voeding. Bovendien bieden zij online loopadvies. Zo kom jij erachter hoe je hardloopt en welke hardloopschoen het best bij jou past.

7. Runnersworld

Vanaf stap 1 helpt Runnersworld jou online je hardloopdoel te behalen. Daarbij is stap 1 de juiste hardloopschoen. Op hun shoppagina kun je zo stap voor stap je hardloopspullen in huis halen die het beste voor jou zijn. 

Dit vind je misschien ook leuk