6x genieten van een heerlijk Paasmenu in Nijmegen

Het hoogtepunt van het Paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het Paasontbijt (of de Paasbrunch voor de uitslapers). Gelukkig kunnen we hiervan weer lekker genieten bij vele Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants. We hebben dé tips van 2023 voor je verzameld!

1. De Hemel

Op zondag 9 april en maandag 10 april serveert De Hemel vanaf 11.00 uur een Hemelse Paasbrunch! Het buffet staat vol met heerlijke paasstollen, croissants, kaneelbroodjes, salades, gevulde eitjes, wraps en meer. De Paasbrunch kost 32,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar voor een gereduceerd tarief van 12 euro.

2. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Ook Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent kan het voorjaar al ruiken: tijd om aan Pasen te denken! Op 1e en 2e Paasdag serveren ze een vrolijke Paasbrunch inclusief kaasplateau, salades, koude en warme gerechten. Liever een diner à la carte tijdens Pasen? Je kunt ook kiezen voor het 3-gangen Paasmenu. 

3. in de Kazerne

Vier Pasen in de Kazerne! Op 9 en 10 april kun je heerlijk uitgebreid brunchen. Extra leuk voor de kids, want tussen 11.00 en 14.00 uur worden zij omgetoverd tot een echte paashaas! De Paasbrunch kost 32,50 euro per persoon (kids tot 12 jaar 14,00 euro p.p.) en bestaat onder andere uit aspergesoep, quiche, kaneelbroodjes, gevulde eitjes en paasbrood.

4. Café Eten en Drinken

Een lekker eitje, een luchtig croissantje en een rijk belegd broodje, dat kan maar één ding betekenen: Paasbrunch bij Café Eten en Drinken. 1e en 2e Paasdag ben je van harte uitgenodigd voor de paasbeste sferen.

5. Landgoed Brakkesteyn

Geniet op 1e of 2e Paasdag van een heerlijke 4-gangen Paaslunch (ontvangst tussen 12.00 en 12.30 uur) op Landgoed Brakkesteyn. Het Landhuis wordt omgetoverd in paassferen. Voor- en tussengerechten worden geserveerd als shared dining, het hoofdgerecht in buffetvorm en het dessert voor iedere gast persoonlijk. Tip: combineer de lunch met een heerlijke wandeling door het park van Landgoed Brakkesteyn.

6. BliXem

Tweede Paasdag is BliXem geopend voor een heerlijke Paasbrunch. Vanaf 09.30 uur staan ze voor je klaar met heel veel lekkers. Daarnaast staat er een entertainment-team klaar voor de kids!

Meer Paastips lezen?

Bekijk onze Paaspagina van 2023

Dit vind je misschien ook leuk...