6x genieten van een heerlijk Paasmenu in Nijmegen

Het hoogtepunt van het paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het paasontbijt (of de paasbrunch voor de uitslapers). Gelukkig kunnen we hiervan weer lekker genieten bij vele Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants. We hebben dé tips van 2022 voor je verzameld!

1. De Hemel

Op zondag 17 april en maandag 18 april serveert De Hemel vanaf 11.00 uur een Hemelse Paasbrunch! Het buffet staat vol met heerlijke paasstollen, croissants, maisbrood, salades, gekookte eitjes, vers fruit en meer. De Paasbrunch kost 27,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar voor een gereduceerd tarief (1 euro per leeftijdsjaar).

2. Brasserie 't Zotte Lemke

Ook Brasserie ’t Zotte Lemke staat te springen: we mogen weer! Alle dagen rondom Pasen heeft de brasserie iets gepland. Op Goede Vrijdag geniet je van een Paasborrel, op zaterdag van een Paaslunch, op 1e Paasdag een wijnproeverij en op 2e Paasdag ga je helemaal uit je ei en wordt het weekend feestelijk afgesloten met livemuziek. Bekijk alle activiteiten hier.

3. in de Kazerne

Vier Pasen in de Kazerne! Van vrijdag 15 april tot en met maandag 18 april kun je vanaf 10.00 uur aanschuiven voor de Paasbrunch. De Paasbrunch kost 27,50 euro per persoon en bestaat onder andere uit aspergesoep, quiche, kaneelbroodjes, paaseitjes en boterkoek.

4. Café Eten en Drinken

Een lekker eitje, een luchtig croissantje en een rijk belegde boterham, dat kan maar één ding betekenen: Paasbrunch bij Café Eten en Drinken. 1e en 2e Paasdag ben je van harte uitgenodigd voor de paasbeste sferen.

5. Landgoed Brakkesteyn

Geniet op 1e of 2e Paasdag van een heerlijke brunch (vanaf 11.00 uur) op Landgoed Brakkesteyn. Het Landhuis wordt omgetoverd in paassferen. Dat wordt met jouw gezelschap genieten van een zorgeloze middag en culinaire kwaliteiten van de keukenbrigade. Tip: combineer de brunch met een heerlijke wandeling door het park van Landgoed Brakkesteyn.

6. BliXem

Tweede Paasdag is BliXem geopend voor een heerlijke Paasbrunch. Vanaf 10.00 uur staan ze voor je klaar met heel veel lekkers. Daarnaast staat er een entertainment-team klaar voor de kids!

Meer Paastips lezen?

Bekijk onze Paaspagina van 2022

Dit vind je misschien ook leuk...