6x genieten van een heerlijk Paasmenu in Nijmegen

Het hoogtepunt van het Paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het Paasontbijt (of de Paasbrunch voor de uitslapers). Thuis of bij een van de vele Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants. We hebben dé tips van 2024 voor je verzameld!

1. De Hemel

Op zondag 31 maart en maandag 1 april serveert De Hemel een Hemelse Paasbrunch! Het buffet staat vol met heerlijke paasstollen, croissants, kaneelbroodjes, salades, gevulde eitjes, wraps en meer. De Paasbrunch kost 33,50 euro per persoon. 

2. Hotel Credible

Ook Hotel Credible kan het voorjaar al ruiken: tijd om aan Pasen te denken! Op 1e en 2e Paasdag serveren ze een brunch gevuld met zowel zoete als hartige hapjes.

3. in de Kazerne

Vier Pasen in de Kazerne! Op 31 maart en 1 april kun je heerlijk uitgebreid brunchen. De Paasbrunch kost 33,50 euro per persoon (kids tot 12 jaar 15,00 euro p.p.) en bestaat onder andere uit soep, quiche, wraps, gevulde eitjes en paasbrood.

4. Café Eten en Drinken

Een lekker eitje, een smaakvol soepje en een rijk belegd broodje, dat kan maar één ding betekenen: Paasbrunch bij Café Eten en Drinken. 1e en 2e Paasdag ben je van harte uitgenodigd voor de paasbeste sferen.

5. Landgoed Brakkesteyn

Geniet op 1e of 2e Paasdag van een heerlijk Paasmenu op Landgoed Brakkesteyn. Het Landhuis wordt omgetoverd in paassferen. Met zijn tweeën of met de hele familie lekker uitgebreid tafelen of eieren zoeken met de Paashaas. Tip: combineer de lunch met een heerlijke wandeling door het park van Landgoed Brakkesteyn.

6. Fresca

Op eerste én tweede Paasdag geniet je bij Fresca van een lekkere Paasbrunch. Reserveer een plekje en smul van gerechtjes als huisgemaakte aspergesoep met bosui, broodje BLT en carrotcake muffin en cheesecake. Voor de kids hebben ze een speciaal Paasmenuutje.

 

Meer Paastips lezen?

Bekijk onze Paaspagina van 2024

Dit vind je misschien ook leuk...