5x sieradenwinkels in Nijmegen

Is jouw look niet compleet zonder een prachtig paar oorbellen of een matchende ketting? Maar heb je geen idee waar je die nieuwe sieraden moet scoren? Speciaal voor jou hebben we de tofste sieradenwinkels in Nijmegen op een rijtje gezet. Bij de onderstaande sieradenwinkels ga je naar huis met unieke items!

1. Ming & Mikis

Het pand van Ming & Mikis in de Lange Hezelstraat is het bekijken waard. Binnen in dit bijzondere monumentale pand met Jugendstil glas-in-lood vind je sieraden die met veel zorg zijn uitgezocht. De items zijn afkomstig uit verschillende internationale landen, maar ook merken uit eigen land zijn te vinden in de collectie. De meeste sieraden zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen, zoals zilver, goud en edelstenen.

2. Spirit in Style

Iets verderop in de Lange Hezelstraat, bij Spirit in Style, staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Je koopt in deze spirituele (cadeau)winkel exclusieve sieraden met edelstenen of van Engelsrufer. Een medewerker helpt je graag bij de zoektocht naar het perfecte tijdloze sieraad, van groot tot klein! Deze prettige service maakt jouw winkelervaring compleet.

3. Deja Vu

Snuffel op je gemak rond bij Deja Vu aan de Houtstraat. Hier word je geïnspireerd door fairtrade sieraden van hoge kwaliteit. Het personeel vertelt je graag meer over de bijzondere productieprocessen van de verschillende items. Dit is de perfecte plaats voor mensen die opzoek zijn naar een bijzonder sieradenontwerp of een uniek cadeau.

4. Ieder z’n Vak

Support je graag lokale ondernemingen? Bij Ieder z’n Vak aan de Lange Hezelstraat winkel je bij 120 ondernemers onder één dak. Kom hier langs voor een uniek item, handgemaakt door Nijmeegse ondernemers met een passie voor hun vak. Dankzij het gevarieerde aanbod is er voor elk wat wils en kom je nooit met lege handen thuis.

5. Atelier Luna

Jeuken je handen om zelf aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak om bij Atelier Luna een workshop sieraden maken te volgen. Middenin centrum Nijmegen, aan de Tweede Walstraat, ga je gedurende 2 uur aan de slag met het ontwerpen van een eigen ketting of armband. Je leert hier de verschillende technieken voor het maken van persoonlijke sieraden. Ga naar huis met een echte eyecatcher!

Dit vind je misschien ook leuk