TK Maxx Nijmegen vanaf vandaag geopend

Warenhuis TK Maxx opent vandaag de deuren van haar twaalfde filiaal. De winkel, gehuisvest in het voormalig V&D pand op de Grote Markt, opende vanochtend haar deuren voor het publiek. Met de opening in Nijmegen creëert TK Maxx minstens 45 nieuwe banen, waarvan bijna 40 worden ingevuld door het UWV en het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen.

Nieuw straatbeeld

De opening werd officieel voltrokken door Wethouder Economische Zaken Monique Esselbrugge. Zij is blij met deze vestiging van TK Maxx in Nijmegen: “Ik ben ontzettend blij dat TK Maxx hier is en dat een markant gebouw midden in het hart van de binnenstad verder is gevuld. Daarnaast is het heel mooi om te zien dat door de samenwerking met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, bijna 40 personen vanuit een werkloosheidssituatie een baan hebben gekregen. Ik vind het fantastisch dat jullie op die manier in Nijmegen zijn geland.” 

Uitgebreid aanbod

Het aanbod van het warenhuis is gevarieerd en biedt naast een grote selectie aan mode, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen tevens een uitgebreide beauty- en homeware afdeling. Daarnaast garandeert de off-price retailer grote merken, voor kleine prijzen die tot wel wel 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs.

De opening van TK Maxx Nijmegen is het twaalfde filiaal van TK Maxx in Nederland naast winkels in Almere, Apeldoorn, Amsterdam (2), Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Rotterdam (2) en Zoetermeer.

Over TK Maxx 

TK Maxx is onderdeel van TJX Companies, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa valt TK Maxx onder TJX Europe. Verdeeld over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland zijn in Europa inmiddels meer dan 595 winkels geopend.  

Adres: Grote Markt 1-3, Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk