9x bier- en wijnproeverijen voor thuis

Gelukkig kunnen sommige activiteiten in coronatijd nog wél doorgaan, zoals bier- en wijnproeverijen; maar dan lekker thuis vanachter je eigen keukentafel. Proeven, ontdekken en genieten: ''da's krek wa'k wou''. Met onze favorieten gaat het zeker een succes worden! Proost!

1. Wijn bij Arentz - Wijnbar

There’s always time for a glass of wine. Ook in de maand maart biedt Wijn bij Arentz elk weekend een wisselende wijnproeverij voor thuis. Met achtergrond informatie, over hoe te proeven en ook nog een gezellige online wijnquiz. Bekijk de aankomende activiteiten hier en bestel via info@wijnbijarentz.nl

2. Stevenskerk Bierkelder

Met hun online DAT bierproeverij (Drinking Apart Together) brengt Stevenskerk Bierkelder echte bierbeleving bij jou thuis! Een ideale manier om samen op afstand te genieten van heerlijke bieren begeleid door een ervaren biersommelier van bierproeven.nu. De proeverij duurt ongeveer 2 uur. Maar wat zit er in de proeverij, horen we je denken. Dat lees je hier.

3. Café Daen

Lekker thuis borrelen met een wijn- of bierpakket? Dan bij je bij Café Daen aan het juiste adres. Het Bastion Wijnpakket bestaat uit twee mooie flessen wijn (wit/rood), hapjes als kaas, brie, fuet, olijven en noten. Of kies voor het Nimweegs Bierpakket met twee Hemeltjes, Oersoep, een Hemelglas en dezelfde hapjes. Direct bestellen? Klik hier.

7. 't Biermenneke

De eigenaren van speciaalbiercafé Piet Huisman kregen van bezoekers zo vaak de vraag of ze de biertjes ook konden kopen voor thuis, dat ze uiteindelijk maar een bierwinkel hebben geopend: ’t Biermenneke. Ze helpen je graag om op basis van jouw persoonlijke voorkeuren een smakelijk bierpakket samen te stellen. Neem gauw contact met ze op.

8. Awake Wijn

Wijnen, wijnen, wijnen! Awake Wijn biedt virtuele wijnproeverijen aan met zes exclusieve wijnen in proefflesjes voor 25 euro per persoon. Voor elke wijn ontvang je een videolink met een leuke uitleg over de wijnen, een aromazon en een formulier voor proefnotities. Zo ontdek je zelf jouw lievelingswijn. Cheers!

9. Brouwerij De Hemel

Een huisbrouwerij gevestigd op de begane grond en in de kelders van de Commanderie van Sint Jan. Ook wel de oudste specialiteitenbrouwerij van Nederland genoemd, anno 1083 (!) De lekkerste proeverijpakketten vol Nijmeegse producten bezorgen ze zelf in onze mooie regio.

Aniek van Zutphen

Dit vind je misschien ook leuk