7x meubelwinkels in Nijmegen

Kijk je al jaren tegen een kale muur aan? Staat je tv-meubel alleen nog maar overeind met behulp van duct tape? Of verander je gewoon graag je balkon of tuin nu de eerste zonnenstralen tevoorschijn komen? Speciaal voor jou hebben we een aantal leuke meubelwinkels in Nijmegen op een rijtje gezet. Van brocante tot design en van gloedje nieuw tot een tweede leven. Je vindt het allemaal in de onderstaande winkels!

1. Deja Vu

Bij Deja Vu in de Houtstraat wordt het interieur gezien als een verlengstuk van jezelf. Neem daarom alle tijd om een meubel goed te bekijken en uit te proberen. Verspreid over vier etages vind je meubels en woonaccessoires van meer dan 100 verschillende merken. De producten hier hebben een verhaal, bijzonder productieproces, een vleugje humor of zijn fair-trade.

2. Het Heydenrijck

Het oude pand in de Lange Hezelstraat, waar woonwinkel Het Heydenrijck in is gevestigd, is een plaatje om te zien. En ook als je door de witte pilaren heen naar binnen stapt word je omarmt door de gezellige sfeer in de winkel. Binnen kun je terecht voor robuuste maar ook zachte landelijke meubelen en woonaccessoires. Mocht je er zelf even niet uit komen dan maken ze hier graag tijd om je te voorzien advies.

3. Habbekrats

Ben je altijd op zoek naar tweedehands parels in kringloopwinkels? Dan mag je Habbekrats in de In de Betouwstraat zeker niet overslaan! De zaak staat vol met prachtige meubels en mooie accessoires.

4. Vivre Interieur Authentique

Wanneer je graag een nieuwe bank of tafel wilt maar ook sustainability een belangrijk onderwerp voor je is, dan is Vivre wat voor jou. Net buiten het centrum van Nijmegen worden hier antieke meubels gerycled en krijgen ze zo een tweede, derde of soms wel een vierde leven! Gegarandeerd dat je met iets thuis komt dat niemand anders heeft.

5. De Museumwinkel

Voor echt iets opvallends moet je bij de Museumwinkel in de van Welderenstraat zijn. En dat wat ze hier verkopen wel erg bijzonder is, blijkt uit het feit dat mensen uit heel Nederland en Europa de winkel bezoeken. Wat dat bijzonders dan is? Prachtige decoratieve opgezette vlinders, insecten, vogels en andere dieren. Verder ook nog mineralen, sieraden, stolpen, skeletten, schedels en fossielen.

Bekijk de collectie

6. Het Goed

Hou je wel van een bonte verzameling in huis? Of tover je graag zelf een krukje of oude kast om tot iets totaal nieuws? Ga dan eens snuffelen bij kringloopwinkel Het Goed, net buiten het centrum van Nijmegen. Voor een leuk prijsje tik je hier zo een mooie spiegel, tv-meubel of andere woonaccessoires op de kop.

7. Vissers Meubelen

Achter het station in de Eerste Oude Heselaan vind je Vissers Meubelen. Op ruim 15.000 m2 tonen ze alles voor de inrichting van je woning. Er wordt gewerkt met een vaste- en een wisselende collectie, bestaande uit verschillende merken. 

Dit vind je misschien ook leuk...