7x Aziatische restaurants in Nijmegen

Heb jij zin in een keer iets anders dan een bord stampot of een vegaburger? Ga een avondje heerlijk tafelen met gerechten van de Indiase, Indonesische of Thaise keuken! Wij hebben een lijstje voor jou samengesteld met Aziatische restaurants waar jij je vingers bij aflikt.

1. India Gate 

India Gate serveert authentieke Indiase gerechten voor iedereen die wel en niet tegen pittig eten kan. Op de menukaart staat precies hoe pittig elk gerecht is, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Probeer een van de wereldberoemde Indiase Tandoori-gerechten met vlees of heerlijke Indiase kaas. Of kies voor een pittige curry! 

2. MIA 

Op zoek naar een beetje variatie? M.I.A (Made in Asia) is een jong en verfrissend Asian spicy streetfood restaurant gelegen bij centraal station. Je komt er samen met je vrienden, familie of collega’s om uiteenlopende gerechten te proberen volgens het concept van shared dining. Vanaf 12 uur ’s middags kun je al gebruik maken van de All Day Dinner. Ga jij voor de Beef Teppanyaki? Of misschien een heerlijke Pad Thai?

6. Pasudan 

Krijg jij ook geen genoeg van de Indonesische keuken? Kom de authentieke Indonesische gerechten van Pasudan eens proberen! Er is voor elk wat wils door het veelzijdige menu. In combinatie met de knusse omgeving wordt het geheid een geslaagde avond!

7. Indian Way 

Met uitzicht op het Hunnerpark kun je genieten van vlees- en vegetarische gerechten van Indian Way, waarbij de Indiase keuken centraal staat. Doordat veganistisch eten al veel langer ingeburgerd is in de Indiase keuken, is er ook genoeg keuze voor veganisten! En door de moderne oosterse ambiance lijkt het alsof je je even niet meer in ons kikkerlandje bevindt.

Dit vind je misschien ook leuk: