Nijmeegs bedrijf realiseert interieurs met internationale allure

Verre oorden, comfortabele sferen en luxe alom. De interieurs van Dutch Home Design creëren het gevoel van een vijfsterrenhotel. De internationale sfeer die zo kenmerkend is voor het Nijmeegse bedrijf trekt klanten aan van over de grens. Appie Vos en Marja van Rooij runnen Dutch Home Design inmiddels 5 jaar.

‘’Ondanks de spannende tijden rondom de coronapandemie zijn we juist gegroeid. Waar we begonnen met een webshop voor accessoires en klein meubelen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full-service bureau op het gebied van interieurdesign.’’ Waar de interieurarchitect stopt na het ontwerp, gaan wij juist verder. We kleden het hele interieur aan en zetten de kers op de taart. Vanaf het moment dat de ruwbouw klaar is kunnen wij worden ingeschakeld om het interieurontwerp en de realisatie voor onze rekening te nemen. Onze kracht ligt in het bieden van een totaalconcept. We doen projecten in zowel binnen als buitenland.

De beleving van een vijfsterrenhotel

Dutch Home Design ademt internationale allure. We gaan voor tijdloos, luxe en de ultieme hotelbeleving in elke ruimte. Ons werk is typerend door het gebruik van exclusieve stoffen, behang met unieke prints en stijlvolle accessoires. ‘’Als je wilt kiezen we zelfs het servies en beddengoed uit en maken vervolgens de bedden op zoals in een hotel.’’ Of het nou gaat om een totaalconcept voor een (nieuwe) woning, het stylen van een of meerdere kamers of accessoires passend bij je bestaande interieur; wij streven ernaar dat een huis net zo comfortabel voelt als een luxe hotel.

Comfort, luxe en service

Sfeer is volgens ons de perfecte combinatie van comfort, luxe maar ook gezelligheid. De juiste balans tussen meubels en accessoires is onmisbaar in het realiseren van de juiste sfeer in huis. Met goed gekozen kleuren, kleuraccenten en origineel vormgegeven objecten maak je de sfeer passend bij jouw identiteit. Dutch Home Design heeft het tot specialisme verheven om dit te realiseren. Service staat daarbij centraal. We nemen uitgebreid de tijd om wensen van klanten te inventariseren. Elke dag mogen werken met een diversiteit aan wensen van anderen, dat geeft ons voldoening.

‘’Je huis is je thuis en het contact daarover moet daarom ook persoonlijk en laagdrempelig zijn, dat is iets wat Dutch Home Design elke dag nastreeft.’’ – Appie Vos

Dutch Home Design
Disselstraat 7
6515 DB Nijmegen
+31(0)6 24 22 54 82
info@dutchhomedesign.eu
www.dutchhomedesign.eu

Onze showroom met accessoires is uitsluitend op afspraak te bezoeken.