Nacht van de Ommetjes organiseert Andersommetje OBG op zaterdag 29 mei

Op zaterdagmiddag 29 mei organiseert Nacht van de Ommetjes uitsluitend voor de bewoners van het Dienstencentrum Oud Burgeren Gasthuis in Nijmegen Oost een Andersommetje. Geheel corona-proof zullen ouderen op vier verschillende locaties rondom het OBG kunnen genieten van een verrassend programma vol dans, muziek en verhalen. Het programma wordt begeleid door preekmeester Jos Verest en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Andersommetje OBG

Het Dienstencentrum Oud Burgeren Gasthuis biedt thuiszorg en verpleging, welzijnsactiviteiten en woonondersteuning in Nijmegen Oost aan zelfstandig wonende en dementerende ouderen. Wij vinden dat ze een uitje verdienen nadat ze zo lang binnen hebben gezeten. Rekening houdend met de coronamaatregelen heeft Nacht van de Ommetje daarom besloten dit Andersommetje voort te zetten. Alle bewoners van het OBG zijn uitgenodigd, maar kunnen ook vanaf de balkons meegenieten. Andere (Anders-) Ommetjes zijn uitgesteld naar de avond van 2 oktober 2021.

Jubileumproject Mo(nu)mentjes

Het project Mo(nu)mentjes gaat echter wel door. Met het project willen we een online podium creëren voor verhalen voor en door de Nijmeegse wijkbewoners. Iedereen die mooi, leuk of interessant materiaal heeft liggen, roepen we op om deze te delen via de website of te mailen naar info@denachtvandeommetjes.nl.

Dit vind je misschien ook leuk