Mout Bierfestival keert in volle glorie terug

De gezelligste biertuin van Nijmegen keert van donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni terug naar het mooie Julianapark. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het Julianapark in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april om 10:00 verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Het is de 7e keer dat Mout Bierfestival plaatsvindt in haar geboortestad Nijmegen. Na het succes van de afgelopen jaren keert het festival dit jaar weer terug in volle glorie naar het Julianapark. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) aanwezige brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft het een editie te worden als nooit tevoren.

Genieten als vanouds

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. 

Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeler & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. In samenwerking met Schuum Nijmegen wordt op zondag zelfs het podium gevuld met lokale helden!

Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...