Black Friday in Nijmegen

Is het al Black Friday? Vrijdag 25 november 2022 is het weer zover! Tijd om jouw verlanglijstje te shoppen met fikse kortingen. Profiteer van leuke acties, veel shopplezier!

Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten enkele jaren geleden en nu ook erg populair in Nijmegen. Veel winkels bieden hoge kortingen aan en de dag wordt gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen, maar je kunt natuurlijk ook wat last minute koopjes scoren voor Sinterklaas. Black Friday is altijd op de vierde vrijdag van november en valt dit jaar dus op de 25ste.

Black Friday bij landelijke ketens

Voor de grootste ketens bezoek je de Burchtstraat en Grotemarkt. Bij ketens als HEMA, van Haren, C&A, Decathlon, Douglas, Hunkemöller en Kruidvat ga je ongetwijfeld goede Nijmeegse Black Friday deals vinden. Ben je op zoek naar mode, cadeaus, design, boeken, verzorging en nog meer? Dan ben je bij de Marikenstraat aan het goede adres. De Marikenstraat bestaat uit twee niveaus met meer dan 50 winkels die voor compleet winkelplezier zorgen. Hier zitten winkels als Van Uffelen, Holland & Barrett, Rivièra Maison, Scapino en Jack & Jones.

Black Friday bij lokale winkels

Euro’s besparen bij lokale winkels in Nijmegen? Neem eens een kijkje voor herenkleding op Black Friday bij Coef men, 24/7 Store of Tijssen Mode en voor dameskleding bij Make My Day Women, 512 Nijmegen of Fifth. Voor het gehele winkelaanbod in Nijmegen klik je hier.

Inspiratie nodig? - Hierbij de leukste winkels op een rijtje: