Sauna's in Nijmegen

Dompel jezelf onder in de warmte en sereniteit van de Nijmeegse sauna's. Met een scala aan thermale baden, stoombaden, massages en rustige ruimtes beloven deze sauna's een waardevolle ontsnapping aan de bruisende drukte van de oudste stad van Nederland. 

Kuuma

Kuuma is een sauna in Scandinavische stijl die een unieke ontspanningservaring biedt met een adembenemend decor op verschillende indrukwekkende locaties in Nederland. Kuuma Nijmegen vind je aan de Lentse Plas. Een drop-in ticket geeft je 75 minuten serene ontspanning, of je kunt de hele faciliteit reserveren voor een sessie van 90 minuten met je vrienden of familie.

Meer informatie over Kuuma

Sanadome

Verwen jezelf met warm water uit eigen bron en geniet van bijvoorbeeld het zoutwaterzwembad en de vele whirlpools, zowel binnen als buiten. Bezoek de restaurants Breeze, Marina of Flow, want lekker eten en drinken maken integraal deel uit van een verblijf in Sanadome.

Het water in de Thermen van Sanadome heeft een maximale temperatuur van 37°C. Naast het ontspannende en zuiverende effect van het warme, thermale water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. 

Meer informatie over Sanadome

Sauna's in de omgeving van Nijmegen

Thermen Beerendonck

Bij Thermen Berendonck in Wijchen waan je je in een sprookjesachtig India met verschillende sauna's, baden en een restaurant, met natuurlijk een echte Indiase keuken. Elke sauna is uniek hier. In temperatuur, sfeer én in wat het doet voor jouw lichaam en geest.

Zo is er bijvoorbeeld een duizend-en-een-nacht sauna, panoramasauna, een Chaay Ghar sauna en een meditatiesauna. 

5x genieten van wellness in Nijmegen

Voor wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en zich wil onderdompelen in pure ontspanning, heeft Nijmegen een groot wellnessaanbod. Van traditionele warme baden tot ontspannende massages: met deze tips ontdek waar je in Nijmegen echt tot rust kunt komen.

Bekijk de wellness tips

Meer ontspannen in Nijmegen? - Terras, natuur...