Bowlen in Nijmegen

Strike! Spare! Split! Als deze woorden herinneringen oproepen aan omvallende kegels en high-fives, dan heb je de essentie van bowlen te pakken. Bowlen staat garant voor een gezellige middag of avond met familie of vrienden. Uiteraard kun je in Nijmegen ook op diverse bowlingbanen terecht om je kunsten te vertonen.

Olround Nijmegen

Olround Nijmegen beschikt over 20 bowlingbanen van topniveau die zijn uitgerust met een automatische scorebord. De banen zijn zo ontworpen dat de zijhekjes kunnen worden aangepast aan elke speler, waardoor zelfs kinderen hoge scores kunnen halen. Om kinderen verder te ondersteunen, zijn er afrolrekken beschikbaar om zelfs de kleinste bowlers te helpen. Wat betreft schoeisel wordt er een breed scala aan maten aangeboden, van maat 28 tot maat 50.

Olround is 7 dagen per week geopend aan de Heyendaalseweg in Nijmegen-Oost.

Lees meer

Planet Awesome

Geniet van een potje bowlen in het Family Entertainment Centre van Planet Awesome Nijmegen, in een indrukwekkend decor. Geniet van de opwinding van het rollen van je ballen in een geweldige omgeving. Betrek je vrienden, familie of collega's bij deze leuke activiteit, ter ere van een gelegenheid of gewoon voor het plezier. Geniet van de ervaring onder het genot van een hapje en een drankje. Reserveer een enkele baan of kies voor een all-inclusive pakket.

Planet Awesome heeft 12 bowlingbanen waar per baan 6 mensen kunnen spelen. Het is elke week geopend van dinsdag tot en met zondag.

Lees meer

Geen bowlingbaan beschikbaar in Nijmegen?

Dat is balen! Mocht je een stukje willen rijden dan kun je wellicht wel terecht bij de bowlingbaan in Plasmolen. Deze is van woensdag tot en met zondag geopend.

 

Bowlingvereniging Nijmegen

Wist je dat Nijmegen een bowlingvereniging heeft? Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond organiseert deze vereniging voor haar leden diverse competities bij Olround en jaarlijks vindt er ook een Nijmeegs bowlingkampioenschap plaats.

Bij Olround vinden er ook diverse andere bowlingcompetities plaats voor onder andere bedrijven, 50-plussers en studenten. Ook wordt er een Zomerleague georganiseerd.