Zo vier je coronaproof Oud & Nieuw 2020!

Het is hoog tijd om het jaar 2020 af te sluiten en in te zetten op een gezonder, beter en gelukkig nieuw jaar. Oftewel: laat 2021 maar komen! En hoewel we nog middenin een lockdown zitten en de jaarwisseling niet uitgebreid kunnen vieren, hoeven we dit moment niet voorbij te laten gaan. De Nijmeegse horeca en cultuursector staan ook dit jaar voor je klaar om er helemaal coronaproof toch wat bijzonders van te maken. We zetten de tips voor je op een rij: 

Heb je een tip? Mail de redactie!

Stuur een mooie wens in

1. Nijmeegse Winterweken

Het was de bedoeling om de wensen in de WinterWensBoom in de Stevenskerk te hangen, maar dit jaar kun je jouw wens digitaal indienen via deze pagina. Jong en oud kan een mooie wens doen: maak je vriendje/vriendinnetje, oma, buurman of partner blij! Wie kan er even een echt lichtpuntje gebruiken in deze tijd? Elke dag van de Nijmeegse Winterweken, van 19 december t/m 3 januari, gaat een wens in vervulling!

2. Gemeente Nijmegen

Wie wens jij een gelukkig nieuwjaar? Aan wie wil jij speciale aandacht geven? Je oma, opa of de lieve buurvrouw of misschien een collega waarvan je weet dat die het niet gemakkelijk heeft gehad dit jaar. Stuur je filmpje naar evenementenorganisatie@nijmegen.nl. Wie weet zie jij je wens terug op tv tijdens de nieuwjaartalkshow van de gemeente Nijmegen op maandag 4 januari om 20.00 uur. De uitzending is live te zien via RN7 op: KPN kanaal 1388, Ziggo kanaal 36, en via de social media kanalen van de gemeente Nijmegen en RN7.

Dit vind je misschien ook leuk