Dit doe je met Pinksteren in Nijmegen!

Een heerlijk lang weekend met prachtig weer: Pinksteren! Dit jaar via een 'nieuw normaal'. Wat is er allemaal te doen in Nijmegen dit weekend en wat kun je thuis doen? Je leest het hier! 

Online concert van Music Meeting

Traditiegetrouw wordt Park Brakkenstein in het Pinksterweekend weer omgetoverd tot speeltuin voor muziekliefhebbers en avontuurlijke geesten. Music Meeting is inmiddels een begrip in Nijmegen en daarbuiten, met muziek van over de hele wereld in alle stijlen en varianten. Dit jaar vindt er geen fysiek festival plaats, maar wel een online concert door pianist Ramón Valle en gitarist Reinier Baas, op zaterdag 30 mei om 15:00. 

Lees verder

Nyma Drive-In Markt

Dit jaar geen Pinkstermarkt, maar wel de Nyma Drive-In Markt! De markt vindt plaats bij Nyma, achter Cultuurspinnerij De Vasim en je kunt er elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10:00 en 18:00 terecht voor allerlei lokale producten: groenten, fruit, soepen, (vegan) borrelboxen, barbecuepakketten, ijs en zelf plantjes. Meer weten? Lees hier ons interview met initiatiefnemer Bianca van Empel!

Mout Bierfestival-experience pakket

Mis je het Mout Bierfestival? Niet getreurd! Mout introduceert de Mout Bierfestival-experience pakketten, met daarin onder andere:

  • Speciale bieren van 14 bijzondere brouwerijen die op Mout Bierfestival zouden staan. 
  • Mout gadgets (onder andere Mout bierglas, entreeticket voor ons eerstvolgende festival naar keuze en meer) inclusief achtergrondmuziek tijdens de livestream;
  • Tips, instructies en een echte online proeverij door biersommelier Arvid Bergström;

Wandelen, fietsen of skeeleren

Het heerlijke weer vraagt natuurlijk om lekker naar buiten te gaan! Strik je schoenen, trek je skeelers aan of stap op de fiets, want we hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld. Van rondjes door de wijk tot de volledige route van de Vierdaagse, alle reden om naar buiten te gaan. 

Bekijk de routes hier

Ijsje in het park

Wanneer de zon zich weer van haar beste kant laat zien, worden de deuren van de diverse ijssalons in Nijmegen platgelopen. Bij deze 5 ijssalons scoor jij zeker een heerlijk ijsje! Zorg wel dat je 1,5 meter afstand houdt, door lekker van je ijsje te genieten in een van de parken in het centrum.

Bikram Yoga in het park

Liever wat actievers doen? Elke zondag beoefen je Bikram Yoga in Park Brakkenstein! Heerlijk in de frisse lucht met het gras onder je voeten en alle ruimte om je heen. Kom in beweging en ontspan zodat je weer fit de dag vervolgt. Vergeet je niet aan te melden!

Meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk