5x ijsje eten in Nijmegen

Wanneer de zon zich weer van haar beste kant laat zien, worden de deuren van de diverse ijssalons in Nijmegen platgelopen. Van vanille tot citroen en van chocolade tot aan mint. Bij de verschillende salons is het assortiment schepijs ruim. Bij deze 5 ijssalons scoor jij zeker een heerlijk ijsje!

Let op: je kunt een ijsje halen in het centrum van Nijmegen, maar wegens de coronacrisis zijn er extra maatregelen genomen. Houd een gepaste afstand tot elkaar (1,5 meter). 

1. Bloem ice coffee & more

Nieuw in de binnenstad is Bloem ice en je kunt ze vinden op Stikke Hezelstraat 2! Ze hebben vele smaken sorbet ijs en ook vind je er vegan- en suikervrij ijs.

2. IJssalon Vincenzo

Een bekende ijssalon in Nijmegen is Vincenzo, gelegen in de Koningsstraat. Wanneer het zonnetje doorkomt vormt er zigzaggend een rij (met een 1,5 meter afstand) van ijsliefhebbers over het Koningsplein. 

© Wilger Brevoord

3. Chocola Belga

IJssalon Belga heeft in het stadscentrum maar liefst twee locaties. Op beide locaties kun je dagelijks genieten van ijs, dat naar eigen zeggen is gemaakt met verse melk uit de regio. 

4. IJssalon Prikkels

Bij Prikkels op de Houtstraat 75 hebben ze de ijsvitrines aan, ook in deze tijd. De smaken ijs bij variëren elke keer weer en als kers op het ijsje: alle dips zijn gratis!

5. Heldro IJS

Heldro Nijmegen maakt ter plaatse vers schepijs! Kies een smaak en een van de geliefde toppings: warme chocolade, karamel of kersen, nootjes, M&M’s, sauzen of verse slagroom. 

Dit vind je misschien ook leuk