5x ijsje eten in Nijmegen

Wanneer de zon zich weer van haar beste kant laat zien, worden de deuren van de diverse ijssalons in Nijmegen platgelopen. Van vanille tot citroen en van chocolade tot aan mint. Bij de verschillende salons is het assortiment schepijs ruim. Bij deze 5 ijssalons scoor jij zeker een heerlijk ijsje!

Let op: je kunt een ijsje halen in het centrum van Nijmegen, maar wegens de coronacrisis zijn er extra maatregelen genomen. Houd een gepaste afstand tot elkaar (1,5 meter). 

1. Bloem ice coffee & more

Nieuw in de binnenstad is Bloem ice en je kunt ze vinden op Stikke Hezelstraat 2! Ze hebben vele smaken sorbet ijs en ook vind je er vegan- en suikervrij ijs.

2. IJssalon Vincenzo

Een bekende ijssalon in Nijmegen is Vincenzo, gelegen in de Koningsstraat. Wanneer het zonnetje doorkomt vormt er zigzaggend een rij (met een 1,5 meter afstand) van ijsliefhebbers over het Koningsplein. 

3. Chocola Belga

IJssalon Belga heeft in het stadscentrum maar liefst twee locaties. Op beide locaties kun je dagelijks genieten van ijs, dat naar eigen zeggen is gemaakt met verse melk uit de regio. 

4. Onwijs Lekker Ijs

Bij Onwijs Lekker Ijs, gevestigd in het Honigcomplex, scoor je lekkere én verantwoorde ijsje, met eerlijke, allergeenvrije ingrediënten en zonder toegevoegde suikers.

5. Heldro IJS

Heldro Nijmegen maakt ter plaatse vers schepijs! Kies een smaak en een van de geliefde toppings: warme chocolade, karamel of kersen, nootjes, M&M’s, sauzen of verse slagroom. 

Dit vind je misschien ook leuk