16x leuke studentenuitjes in Nijmegen

Niks is leuker dan er even op uit te gaan! Heb jij een dagje uit met je vrienden of medestudenten in Nijmegen op de planning staan, maar weet je nog niet wat je kunt doen? Wij helpen je verder!

1. Escaperoom

Op zoek naar een uitje waar je flink aan het denken wordt gezet? Dan is een escaperoom perfect voor jou! Dit is namelijk een interactief spel waarbij je samen met jouw groep aan de hand van puzzels, raadsels en opdrachten uit een ruimte moet zien te ontsnappen. Alle escaperooms in Nijmegen vind je hier.

2. LaserQuest Nijmegen

LaserQuest Nijmegen biedt verschillende leuke activiteiten aan: LaserQuest, MysticGolf en LaserSquash. LaserQuest is een lasergame waarbij ieder team gewapend met een lasergun probeert de tegenstander te overwinnen. MysticGolf is midgetgolfen, maar dan nog veel gaver! Dit speel je namelijk in het donker en door de blacklights en wanddecoratie ziet de ruimte er supertof uit. Voor degene met een snel reflectievermogen is LaserSquash het perfecte spel. Dit spel speel je met speciale squashsticks. Je moet zo snel mogelijk de laserstralen weten te pakken. Een zeer intensief spel en het zorgt gelijk voor een goede workout, be prepared!

 

3. Wijnproeverij

Samen met je vrienden of medestudenten genieten van de beste wijnen, dat klinkt goed toch? Wie weet ontdekken jullie samen jullie nieuwe favoriete wijn. Op onder andere deze locaties in Nijmegen organiseren ze wijnproeverijen: ’T Zotte Lemke, Wijn bij Arentz, Wijnplein Nijmegen en Lenkens Wijn.

4. De Pannenkoekenboot

De welbekende Pannenkoekenboot Nijmegen is het perfecte uitje! De lekkerste pannenkoeken eten (onbeperkt!), terwijl je mag genieten van het uitzicht over de skyline van Nijmegen. Ideaal om Nijmegen wat beter te leren kennen. Wie wil dat nou niet?

5. Schaatsen bij Triavium

Combineer een sportief dagje schaatsen bij Triavium IJsbaan & Evenementen met een diner bij Wereldkeuken Triavium. Zo heb je de hele dag meteen volgepland! Studenten krijgen bij Wereldkeuken Triavium op donderdag 10% korting.

9. Bowlen bij Olround Bowling

Orlound Bowling Nijmegen is dé plek voor studenten. Niets is gezelliger dan een potje bowlen! Op veel dagen maken ze het extra feestelijk door een discoshow ervan te maken. Studenten kunnen hier bowlen tegen een gereduceerd tarief. 

10. Suppen op de Spiegelwaal

Bij SUP & SURF Nijmegen hebben jij en jouw studiegenoten het ultieme uitje voor ontspanning en inspanning. Bij de locatie van SUP & SURF spiegelwaal kun je terecht voor Sup verhuur, Sup tours en Sup Yoga.

11. Bierproeverij

Duik in de wereld van bier met een bierproeverij. Gezellig, lekker en ook nog eens leerzaam! Op onder andere deze locaties in Nijmegen organiseren ze bierproeverijen: ’T Zotte Lemke, De Hemel, Café van Ouds Nijmegen en Brouwtoren.

12. Museum bezoeken

Ontdek de culturele kant van Nijmegen en bezoek een museum. Er is namelijk veel te ontdekken in Nijmegen! En hoe leuk is dat om dat samen met je vrienden of medestudenten te doen? Lees hier over musea en kunst in Nijmegen en welke locaties er allemaal zijn om te bezoeken. 

13. Theatershow bezoeken bij Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen heeft ontzettend veel mooie theatershows om te bezoeken. Voor een echte onvergetelijke avond kies je dit als uitje! Je krijgt hier als student op vertoon van je studentenpas op de meeste voorstellingen korting.

14. Karten

Karten in Nijmegen doe je bij Planet Awesome Nijmegen. Hier kun je met zijn allen karten over een multi-level kartbaan. In een supersnelle elektrische kart race je hier over het parcours. Wie zal er het snelst over de finishlijn eindigen?

15. Bierbrouwerij bezoeken

Wil jij alles weten over bierbrouwen? Bezoek dan samen een bierbrouwerij! Zo kom je alles te weten over hoe het in zijn werking gaat, super interessant! In Nijmegen kun je de volgende bierbrouwerij locaties bezoeken: Brouwtoren, Stadsbrouwerij De Hemel, Oersoep en Mannenpap.

16. Neem een kijkje in de uitagenda

Wil je meer inspiratie voor een studentenuitje? In de uitagenda kun je heel gemakkelijk per categorie bekijken wat er te doen is en op welke data. Zo ben jij altijd op de hoogte!

Dit vind je misschien ook leuk...