8x glühwein en warme chocolademelk drinken

Ben jij na een dagje struinen door Nijmegen toe aan een welverdiende warme kop chocolademelk of een heerlijk glaasje gluhwein? Wij geven je 9 tips om een warm drankje te drinken tijdens deze winterse dagen.

1. Café Wunderkammer

Je kent deze gezellige borrelplek vast van zijn uitgebreiden assortiment aan speciaalbieren. Maar tijdens deze koude periode serveren ze je bij Café Wunderkammer ook graag een warme chocolademelk, puur, melk of wit én kan je er ook settelen voor een goed glas rode of witte glühwein. Welke neem jij?

2. Holt Nijmegen

Neem jij liever een drankje voor takeaway? Loop dan eens langs bij het loket van Holt Nijmegen. Je kunt er terecht voor een warme chocolademelk en glühwein, maar ze hebben er genoeg ander lekkers zoals een special latte of een winters frisje.

3. Billy's Coffee

Ben je een echte koffieliefhebber? Dan ben je vast bekende met het knusse specialty coffee plekje genaamd Billy's Coffee. Bij dit koffietentje in Nijmegen-Oost kun je er tijdens deze winterperiode ook terecht voor een warme én eerlijke Tony Chocolonely chocolademelk. Wie trakteer jij op deze heerlijkheid?

4. Café Daen

Midden op de Grote Markt vind je, in een monumentaal pand, Café Daen. Een ouderwets gezellige plek om je handen op te warmen om een mok vol chocolademelk en slagroom!

5. Fika

Ontsnap aan de kou bij Fika en trakteer jezelf op een heerlijke mok warme chocomel, bereid met de smaakvolle chocolade van Tony's Chocolonely. Voor de avontuurlijke fijnproevers is er ook glögg, een Scandinavische traditie die warmte en kruiden combineert.

6. Bloom

In het charmante, oude Lange Hezelstraat verwelkomt Bloom je met hun winterse drankjes. Geniet van hun heerlijke glühwein en warme chocolademelk, perfect om op te warmen tijdens je winterwandeling.

7. In de Kazerne

In de Kazerne biedt een unieke ervaring: jouw eigen samengestelde warme chocolademelk! Kies je voor de klassieker met een royale toef slagroom, of ga je voor een avontuurlijke twist met marshmallows, een vleugje rum of zelfs een scheutje Baileys?

8. Blonde Pater

Bij Blonde Pater kun je genieten van winterse sferen met hun glühwein en warme chocolademelk. Laat je verwarmen door de rijke smaken terwijl je ontspant in de knusse ambiance. En voor de echte glühwein liefhebbers is er goed nieuws! Bij Pater Deli kun je een fles glühwein mee naar huis nemen, zodat je ook thuis kunt genieten van deze heerlijke winterse traktatie.

Dit vind je misschien ook leuk