6x Nijmeegse producten voor Kerst

Het aftellen is begonnen: de feestelijke kerstdagen staan voor de deur! Ben je last minute nog op zoek naar het perfecte cadeau om te geven? Met deze unieke Nijmeegse geschenken steel je ongetwijfeld de show!

1. BEP magazine

BEP magazine richt zich op het vieren van de diversiteit en prestaties van Nijmeegse vrouwen. In het tijdschrift lees je over de initiatieven, dromen, carrières, avonturen en levensverhalen van de vele vrouwen die onze Waalstad rijk is. Een bijzonder en inspirerend kerstcadeau dus!

2. Marikenbrood

Elke Nijmegenaar kent het wel: Nijmeegs Marikenbrood. Wist je dat het recept pas 40 jaar oud is? En hoewel het 'brood' heet, is het eigenlijk veel lekkerder als gebakje bij de koffie of thee.

3. Nijmeegse tote bag

Een must-have voor alle Nijmeegse fanaten is de 'From Nijmegen with love' tote bag. Hij is gemaakt van 100% gerecycled canvas en worden geproduceerd in Nederland. De city tote bags van Wijck zijn ontworpen voor mensen bewegend in dynamische steden, gemaakt om een zware lading te dragen en gaan jarenlang mee. Met de schouderband is de tas perfect als everyday essential.

4. Sterke drank van Distilleerderij ANIMA

Om geen bier weg te hoeven gooien, verzamelt ANIMA het restbier van Brouwerij de Hemel, om hieruit vervolgens op traditionele wijze een alcoholhoudende drank van maar liefst 75% alcohol te distilleren.

5. Nijmeegs speciaalbiertje

Nijmegen bruist van de lokale brouwerijen, elk met hun eigen unieke assortiment aan ambachtelijke speciaalbieren. Zo kun je biertjes kopen van Brouwerij de Hemel, Nevel, Oersoep en Mannenpap. Deze biertjes zijn ook te vinden in speciaalbierwinkel 't Biermenneke

6. Nijmeegse koffie en thee van Van Hilst

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk een heerlijke kop koffie of thee. Wat dacht je van Nijmeegse koffie en thee? Dat smaakt naar meer!

Meer inspiratie nodig? Klik op de link voor allerlei andere Nijmeegse producten.

Bezoek & shop bij de Citystore

Bij de Citystore aan de Grote Markt kun je niet alleen terecht voor alle toeristische informatie over de stad en de omgeving, ze verkopen er ook heel veel leuke lokale producten. Loop dus even binnen en laat je verrassen door al het moois uit het Rijk van Nijmegen.

Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...